Täällä esittelemme tärkeimmät koirakaverimme:

Bullrunners Nut Case & Bullrunners Tirlittan

Ronja (s.2005) ja Ruuti (s.2008) sekä omistaja Lea, ovat väsymättömät lenkkikaverimme. Ruuti ja Nita leikkivät mielellään yhdessä ja kun pääsevät vapaana juoksemaan, on vauhtia ja vaarallisia tilanteita tiedossa . Nita on Ruutia 1,5kk vanhempi joten tytöt ovat ihan pikkupennusta lähtien leikkineet yhdessä. Välillä leikit ovat näyttäneet kovinkin rajuilta varsinkin pikkupentuina, mitä nyt Ruutin pää aina välillä on ollut Nitan suussa jne. Paini ja hippa kuuluvat tyttöjen suosikkeihin.

Ruffenuff Rambling Rhyme

Reeta (s.2008) ja Anne ovat treenikaverimme tokossa. Yhdessä treenaamme ja tsemppaamme toisiamme eteenpäin. Harvinaisempaa herkkua on myös yhdessä lenkkeily ja leikkimiset, mutta silloin kun siihen on mahdollisuus niin tytöt käyttävät tilaisuuden hyväkseen. Hyvin leikkivät yhdessä .

Tanning Ultra Bra

Tara (s.2009) ja omistajansa Erika ovat treeni- ja lenkkikaverimme. Treenaamme yhdessä tokoa ja agilityä sekä lenkkeilemme yhdessä. Treeneissä ideoidaan ja toimitaan toisillemme liikkureina. Suunnitelmia omasta treeniringistä on, mutta toteutusta odotetaan ainakin ensi vuoteen.

 

Purple Pearl´s Keen Meneur

Nooa (s. 2011) ja omistajansa Kirsi ovat treenikavreitamme. Kirsin kanssa tutustuimme Nitan ollessa pentu, kun Kirsi piti meille toko treenejä. Edelleen Kirsi koutsaa mua ja Nitaa, mutta nyt pentujen tulon jälkeen olemme alkaneet treenata pentujamme yhdessä. Suunnitellaan yhdessä treenit ja ratkotaan eteen tulevia haasteita. Yhdessä treenataan ja kivaa on! Talvella 2012 sain Nooan lainakoiraksi agility treeneihin. Eli tällä hetkellä ja toivottavasti vielä monta vuotta saan treenata ja mahdollisesti joskus kisata Nooalla agilityssa. Suuret kiitokset Kirsille joka antoi tuon lupaavan agilitykoiran alun mulle treenattavaksi.

 

Black Chips Bonnie

Bonnien (s.2007) ja Monican kanssa treenasimme agilityä yhdessä Hyvinkäällä 2009-2010. Monica on Nitan kasvattaja, ja hän on aina valmis auttamaan erinäkösissä koiria koskevissa asioissa. Yhdessä olemme käyneet mm. näyttelyissä ja koirauimalassa ja muutenkin touhutaan yhdessä.  

Black Chips Carmen

Kiiwi (s.2008) ja Kati ovat agilitytreenikavereita. Yhdessä aloitimme agilityn Hyvinkäällä 2009. Kiiwin kanssa tehdään myös yhteisiä kisareissuja, mutta sillon mukana on Emma joka siis toimii Kiiwin (kisa)ohjaajana.

Karvakedon Åu Jee

Sonia ja Emma ovat agilitytreenikavereita. Yhdessä aloitimme agilityn Hyvinkäällä ja nykyään treenaamme myös Juvanmalmilla.