Tänään oltiin toko kokeessa Helsingissä, Malminkartanon sirkuskentällä. Paikka oli tuttu ja turvallinen, mutta meikäläistä jännitti enemmän kun tähän mennessä ikinä. Aikasemmin jännittäminen on loppunu kun kehään ollaan menty mutta ei tänään ja se näkyi. Koko suoritus oli mun osalta aikamoista kohellusta ja epävarmuutta ja Nita sitten sitä kommentoi haukkumalla, murr! En yhtään tykkää kun Nita alkaa räkyttää, siitä ei ikinä hyvää seuraa, koska sillon sen keskittyminen ei oo hyvää.

No mutta kokeeseen... luoksepäästävyys meni hyvin, saatiin täydet 10 pistettä. Hyvin istui paikoillaan vaikka siinä odotellessa valahti maahan 3 kertaa, oli kai sitä mieltä että mä tiiän että nyt tulee paikallamakuu. Paikallamakuu alko hyvin, meni heti maahan ja jäi kohtuu rauhallisesti maahan, otti heti lonkka-asennon. Varmaan minuutin paikkeilla alko hiljaa vinkumaan sillon tällön... tuomari ei kai ollu varma keneltä se tuli koska siirty lähemmäs Nitaa. Nita pysy hyvin maassa ja nousi ekasta käskystä sivulle. Pisteitä tuli 9, koska vähensi yhen pisteen siitä piipityksestä. Paikallamakuun aikana mulla oli tosi huono olo, pyörrytti, mutta eipä se mitään, en pyörtyny. Seuraaminen kytkettynä, irtosi 9 pistettä, ite en ollu yhtään tyytyväinen, kontakti ei ollu hyvää ja väljyyttä oli käännöksissä, ei vaan tuntunu hyvälle . Seuraaminen taluttimetta, 8,5 pistettä, eipä ollu tääkään sitä meijän parasta, välillä kyllä oli tosi hyvä kontakti, mutta välillä taas ei... Maahanmeno 10 pistettä, tää meni niin hyvin ku osataan ja pisteet siis sen mukaset, eli tähän oon tyytyväinen . Luoksetulo 9,5 pistettä. Ei mitään lisättää, meijän tasoa. Liikkeestä seisominen 8 pistettä. Seuraaminen huonoa, ei katsekontaktia, pysähtyi viiveellä, otti siis liikaa askelia  , niin ja kuulemma annoin käsimerkin?! En ite huomannu tätä, eikä näy videolla, mutta kai se sit niin oli. Estehyppy 8 pistettä. Pisteet lähti tupla käskystä. Oli pakko antaa toinen käsky heti perään kun nytkähti vaan ekasta. Tässä tuli sama ongelma ku viimeks ku treenattiin tällä samalal kentällä, nyt onneks hyppäs ku viimeks nytkähti miljoona kertaa ja jouduin antaa lopuks käsimerkin. Tässä on joku kumma juttu, koska muilla kentillä tätä ongelmaa ei oo ollu. Kokonaisvaikutelma 8 pistettä. Kokonaisvaikutelmaan vaikutti haukkuminen.

Täytyy kyllä todeta että ite sähläsin ihan sikana, kävelin ihan vinoon ja tein kaikkee muuta outoa. Sit perusasennot oli huonoja ja kun yritin saada Nitaa korjaamaan ja se ei tehny oikeen mitään niin mä hermostuin ja sehän johtaa aina siihen että Nita alkaa räkyttämään. Eli olis vaan pitäny yrittää hillitä eikä näyttää hermostumista ja ärtymistä. Sit oinen juttu mikä nähtävästi vaikuttaa on se, että jos joudutaan vaihtaa paikkaa ennen kun tehään seuraava liike. Aikasemmissa kokeissa liikkeet on alkanu melkein samasta kohtaa, siirrytty noin metri eteenpäin josta seuraava liike on alkanu. Nyt piti siirtyä enemmän ja näiden siirtymisien aikana en ottanu Nitaa mitenkään haltuun ja se pääs juoksee vähän sinne tänne ja siitä kans alko haukkumaan. Niin ja Nita meinas lähtee kehästä pois, ja jouduin karjasemaan sille. Tää oli just yhhessä siirtymä kohassa. Täytyy siis treenata tollasia siirtymä kohtia.

Saatiin siis tänään toinen  1-tulos, mutta täytyy todeta etten kyllä oo oikeen tyytyväinen. Pisteiden valossa (177,5) näyttää tietty ihan ok:lle, mutta kun se suoritus ei tuntunu yhtään hyvälle ja jäi paska maku suuhun. Ei oo kivaa kun ei yllä sille omalle tasolle . Mutta kyllä toi 1-tulos taas sit jossain vaiheessa lämmittää mieltä, varsinkin jos seuraavasta kokeesta tulee se TK1.