Aamu oli pakko alottaa kapulatreenillä. Oli pakko testata Kirsin eilisiä vinkkejä. Menin sohvalle istumaan ja Nitan siihen vastapäätä ja meidän väliin kapula. Käskyllä "nouda" pyysin Nitaa nostamaan kapulan lattialta ja luovuttamaan sen käteeni. Eka nosti kyllä mutta tiputti saman tien, ei palkkaa vaan uus käsky, nyt piti niin että sain kapulan käteen, tästä palkka ja uusiks. Tein kuusi toistoa ja hyvin meni, luovutti just niin kun halusinki, jess! 

Aamulla ysin aikaan lähettiin Juvanmalmille agitreeneihin, ei olla muutamaan viikkoon oltu joten tänään oli pakko päästä. Käytettiin valmista rataa ja suunniteltiin siitä oma versio. Radalla oli kepit, Nita haki oikeesta kohasta sisälle, mutta ei oikeen jaksanu loppuun asti pujotella, jäi jatkuvasti yks väli uupumaan, joten päätin palkata kesken keppien jonka jälkeen meni myös kokonaan. Keinulla unohdin hidastaa Nitaa joten seuras oli se että neiti laukkas keinulle, kunnes oli jo keinun loppupäässä ja kun keinu sitten vauhdilla oli menossa alas niin neiti hyppäs pois, ja hyppäs sen verran korkeelta että meikäläisellä oli sydän kurkussa. Pakko oli heti vaan moneen otteseen peräkkäin ottaa sit keinua jotten tuu pelkoja. Alkuun hiipi keinulle, mutta monen toiston jälkeen meni jo taas ihan reippaasti, hyvä. Radalla ei muuten ollut mitään ihmeempiä, aika suoraa ja loivaa kaarta, ei tarvinnu kauheesti mitään ihmetellä, eikä puolenvaihtoja tullut. Kiva helpohko alku näin tauon jälkeen. 

Pienemmällä kentällä otin takaakiertoja ja sit tokoilin. Oli pakko ottaa tokohyppyä kun se eilen ei ihan menny nappiin. Nyt hyppäs heti ekalla, pysähty heti, mutta kun menin viereen ni siirty muutaman askeleen. Joten päätin sit ottaa pelkästään sitä sivulle siirtymistä, toimi ihan hyvin. Seuraamiset hyviä, tosin käytin namia apuna jotta sain oikeen innokasta seuraamista. Loppuun vielä paikallamakuu ryhmässä. Nita oli keskellä ja toisella puolella oli Robin ja toisella Bonnie. Nita pysy hyvin 2min vaikka Robin ja Bonnie nousi kerran ylös. Hyvä Nita!

Hallilta ajeltiin Monicalle pentutreffeihin. Paikalla oli ekana Satu, Antti ja Tara. Tara ja Nita pääs leikkimään kahestaan ennen ku muut tuli, mukavasti ne leikkikin  . Seuraavaks tuli "pentujen" isän kasvattaja, Anita (Roxier´s kennelistä) ja Anitalla oli mukana Nitan puolveli Samu 1v. Samu pääs pihalla leikkimään Nitan ja Taran kanssa, tosin Nita ja Tara leikki keskenään, mutta Samu oli kyllä niin ylpeenä kun sai olla yksin tyttöjen kanssa. Kun muut Nitan sisarukset oli tullu niin pehkot sai leikkiä ulkona jonkun aikaa. Nitan veljet Carlos ja Roni kävi aika kuumana Nitaan ja Nitalla oli pitkä pinna, mut sit jossain vaiheessa neidillä meni ekan kerran hermot ja sano kovan sanan ja johan pojat jätti tytön rauhaan. Tää oli ihka eka kerta kun Nita sanoo kovan sanan yhellekkään koiralle, hyvä mussukka, välillä sekin on tarpeen.  Leikkien jälkeen Anita anto meille kaikille trimmausvinkkejä ja siis trimmas kaikki meijän koirat. Anita kerto meille kaikille omistajille miten juuri sitä meijän omaa koiraa kannattaa trimmata, eli trimmas ja kerto miten oman koiran parhaat puolet saa esiin. Nita oli tosi nätisti trimmauspöydällä, pikkasen oli eri mieltä kun kammettiin neiti kyljelleen, mutta ei kauaa viittiny vastustella. Sain nyt ne trimmausniksit mitä oonkin toivonu, se onkin sit eri asia kuinka kauan muistan ne... nätti neiti nyt kun on karvat kunnnossa . Kehtaa huomenna lähtee ihmisten ilmoille treenaamaan .

Kotiin pästyä Nita onkin sit nukkunu kokoajan, käytiin tosin lenkillä Ruutin ja Ronjan kanssa, energiaa riitti kyllä Ruutin juoksuttamiseen, mutta ei kumminkaan ihan normaaliin tapaan.