Pitkän tauon jälkeen päästiin taas ohjattuun treeniin, paikalla Nitan lisäksi, Tara- Satu, Kiivi-Kata, Sonia-Emma ja Ruuti-Lea ja Kirsi siis treenaamassa meitä. Aloitimme paikallaololla, mutta pitkästä aikaa koirat jätettiin istumaan, kävelimme n. 5 m päähän ja takaisin palkkaamaan, hyvin meni. Sitten vaikeutettiin hieman, koirat jätettiin istumaan ja ohjaajat n. 5 m päähän, nyt joka toinen kutsui koiran luokse ja joka toisen piti pysyä paikalla. Nita ei pysynyt ensimmäisellä yrityksellä, mutta lähti hitaasti tulemaan kohti, eli ei oikein ollut varma mitä tilanteessa piti tehdä. Uusi yritys, ennen kuin osa koirista kutsuttiin luokse vahvistettiin jäljelle jäävien käskyä, eli uusi "istu" käsky, jonka jälkeen osa koirista tuli luokse, nyt Nita pysyi, JESS! Sitten olikin meidän vuoro olla kutsumassa koiria luokse, Nita tuli toisella "tänne" käskyllä, ensimmäisellä jo vähän liikahti mutta ei kumminkaan tullut, toisella siis tuli luokse, hyvä! Sitten lisää paikallaoloja, häiriössä. Yksi koirakko oli muiden edessä tekemässä luoksetuloa kun muut teki paikallaoloja. Otin Nitan kanssa lyhyitä paikallamakuita, hyvin meni, tosin oli hieman levoton.

Sitten olikin seuraamisten aika, tässä uutena juttuna se että häiriötä tuli edestä, takaa ja sivuilta. Eli meidät jaettiin kahteen jonoon ja jonoissa seurautimme. Nita oli ensimmäisenä meidän jonossa ja Tara siinä meidän takana. Tarasta ei ottanut yhtään häiriötä, hyvä. Tehtiin eräänlainen seuraamiskaavio jossa häiriötä tuli monesta suunnasta. Nitalle hankalin osuus oli kun seurautettiin Katan ja Kiivin vieressä, tässä hieman jätätti, muuten ei ongelmaa. Kaavio kaksi kertaa, ihan hyvin meni.

Loppuun liikkeestä maahanmenoja sekä liikkeestä seisomisia häiriön alla. Eli kaksi koirakkoa vierekkäin suorittamassa, toinen maahanmenoa ja toinen seisomista, tässäkään ei ollut ongelmia. Hyvä maku jäi treeneistä ja läksyksi saimme harjoitella paikallaoloa häiriön alla, eli tarkoitus olisi mennä Tapiolaan ihmisten sekaan vähän treenaamaan sekä AST:n treenikentän viereen.