Joo-o, ei ehkä paras veto ollut kun lähdin koirien kanssa pellolle. Lumet on melkein kokonaan sulaneet pois ja mutavelliä tilalla. Demi ja Nita olivat ihan onnensa kukkuloilla kun pääsivät juoksemaan minkä tassuistaan pääsivät ja rapa lensi kyllä melko mukavasti laugh Mahtavia loikkia teki varsinkin Demi ja ajoittain oli kyllä sen näköstä meininkiä että mietin että mitä tulikaan tehtyä. Koirat kyllä nauttivat ja se on pääasia. Demi myös löysi mukavan kuopan johon oli pakko tunkea koko pää ja sitten alkoi vimmattu kaivaminen ja taas lensi muta, hihiii! Ja just kun mä pari päivää sitten ehdin väittää että ei Demi kyllä mitään kuoppia koskaan oo tajunnu kaivaa, juu ei. Ja tajusinhan myös että kyllähän se viime kesänä kaivoi tonne meidän pihallekkin monttua, pieni kaivinkone wink Eiks se sanota että aika kultaa muistot?!

Kotiin kun päästiin joutu tytöt sitten suihkuun. Pesin ihan shampoolla tassut ja muuten vain vedellä. Kumpikaan ei oikein arvosta pesemistä, mutta onnistuu se kumminkin.

Illalla lähden vielä Nitan kanssa koirauimalaan Hyvinkäälle. Siitä tulikin mieleen, että parin viikon päästä kun mennään taas Tamaralle, niin täytyykin kysyä mikä olis sellanen sopivan mittanen matka minkä Nita vois uida jotta siitä sais kunnon hyödyn irti. Lisäyksenä näin jälkikäteen... Nita ui enemmän kuin koskaan tähän mennessä, tänään ui nimittäin 448m. Reipas tyttö!

Kotona ollaan viikolla vähän tokoiltu, mutta en nyt niistä jaksa mitään kummempaa kirjoittaa...paitsi sen vois tietty mainita että Demi tekee jo 2,5 min paikallamakuuta täällä kotona, etäisyys muhun n. 7m. Ulkona on tehnyt 1,5 min ja etäisyys 5m, käyden 7m päässä. Palkannu oon vaihtelevasti, mutta eka palkka on parhaimmillaan tullu vasta 2min kohdalla, täällä kotona ja hyvin on sen kestänyt.