Viikko on mennyt taas kovin nopeasti. Tiistaina jätin Nitan agility treenit väliin, kun koira on edelleen perässävedettävä ja tällä viikolla olisi ollut vuorossa ratatreenit. 

Tokoiltu ollaan lähes päivittäin. Demin kanssa ollaan tehty seuraamista, joka on suurimmaksi osaksi tuntunut oikein hyvälle. Luoksetuloja ollaan myös tehty, joko niin että olen jättänyt ja kävellesäni pois olen kutsunut ja juossut karkuun tai sitten läpijuoksuja. Puun kiertoja ollaan myös treenattu, siinä toivossa että joku kaunis päivä osaa lähteä kauempaakin puuta kiertämään ja pääsee treenaamaan seisomista ja maahanmenoja puunkierron kautta. Ruotsalaista metallia ollaan myös noudettu, Demin mielestä se on kivempi kuin suomalainen. Liikkeestä seisomista peruuttaen, on mennyt useimmiten istumiseksi tai maahanmenoksi sad, mutta ollaan saatu onnistumisiakin. Paikallamakuuta myös, aikaa 2min 15 - 3min. Olen myös muutaman kerran käynyt lyhyen aikaa piilossa. Paikallamakuussa on noussut muutaman kerran istumaan, jolloin olen käskenyt uudestaan maahan ja sen jälkeen vapauttanut ja aloittanut alusta, jolloin on skarpannut ja pysynyt. Toivon että noi istumaan nousut on ollut pelkkää kokeilua, tyyliin että onkohan tässä nyt pakko pötkötellä vai voisko muutakin tehdä. Niin ja kaukoja m-i ja i-m vaihtoja ollaan tehty. 

Nitan kanssa oli tarkoitus aloittaa taas pyöräily ja tiistaian kävimmekin, mutta  1km ehdittiin mennä kun pyörä hajosi angry Yritin vaihtaa suuremmalle vaihteelle ja jotain tapahtu kun en sen jälkeen saanut polkimia enää kierrosta eteen enkä taakse. Nita on myös vähän tokoillut, seuraamista, joka on ollut melko innokasta, luoksetuloja läpijuoksuna ja ajoittain pysäyttäen, vaikeeta on kun koira ennakoi aivan törkeesti... kaukoja ollaan myös tehty.Nita kävi myös fyssarilla, eli Tamaran luona. Koira on lihonut, jepp, jepp, tiedetään sad Johtuu varmaankin osittain juoksusta, kun Nita ei millään haluais liikkua, tai onhan se lenkeillä mukana samalla tavalla kuin Demikin, mutta kun liikkuminen en sellasta lötkö ravia niin ei kai se ihme oo että painoakin on tullut lisää. Ja agility treenejä on jääny väliin ym. Nitalla ei ollut jumeja yes mikä tietty on kiva juttu, mutta Tamara myös sanoi että huomaa että koira on vähän liikkunut säästöliekeillä ja painoa pitäis saada vähän pois. Koira ei kuulemma ole lihava, mutta pikkasen olis varaa kumminkin laihtua, olen samaa mieltä. Nita oli hyvin rentona Tamaran luona, neiti selkeästi nauttii käsittelystä. Puhuin Tamarankin kanssa nitan steriloinnista ja sain vahvistusta myös sieltä suunnasta omaan päätökseen. Huomenna aijon selvitellä mikä ajankohta olis hyvä, eli kauanko juoksun jälkeen kannattaa odottaa ennen leikkausta ja sitten mihin aikaan vuodesta kannattais toimeen ryhtyä.