Meikäläinen aloitti maanantaina loman ja nyt sitä ollaan otettu vaan rennosti.  Päivät menee mulla ihan sekasin, kun ei oo sitä normaalia päivärytmiä niin olen ihan hukassa että mikäs päivä se tänään onkaan, mutta sitähän se loma tuottaa.

Tiistaina käytiin Hyvinkäällä Pian luona. Demi pääsi samalla parturiin, hih! Vähän korvakarvoja leikeltiin ja kappas vaan, korvat on enemmän lörpällään kun miltä on tähän asti näyttänyt. Vasen korva on ihan lörppis, ne pitäis liimata kunnolla pään päälle, mutta sitä ei vielä tehty. Demi pääsi viipottamaan pihalla ja koiratarhassa ja tutki paikkoja ihan innoissaan, haravaakin piti vähän saalistaa ja vajassa käytiin tutkimassa ja kävelemässä erilaisilla pinnoilla, nou problemos! Pienet treenitkin tehtiin, Demi teki perusasentoa ja siinä kontaktia, hyvin pitää kontaktia, napittaa oikein kunnolla. Myös ruutua otettiin ja sinne se pötkii minkä kintuistaan pääsee. Testattiin myös isompia noutokapuloita, ei siis mitään vauvakapulaa enää. Mun mielestä tavallisen kokonen kapula (mutta oikeesti se on kyllä aika kevyt), sitä kyllä kanteli innoissaan, niitä isoja ja painavampia pk kapuloita ei testattu. Niin ja normi kokonen metalli, se kiinnosti hirmusesti ja hamapita siihen kokeili, muttei vielä nostanut. Täytyis kyllä ehkä nyt ottaa kotona vähän sitä vauvametallia, kun vaan muutaman kerran sitä ollaan otettu. Ei sais unohtaa sitä.

Nitakin pääsi vähän tokottelemaan, mutta sai tehdä tosi vähän ja tää kaatu taas vähän siihen että mä kyselen paljon ja Nita joutuu odottelemaan, ei näin! Ruutua otettiin, vein pallon itse ruutuun ja sitten lähetys. Meni sinne hyvin vaikka vähän kyttäs merkkejä. Mietintään josko opettaisin alustan ja kokeilisin sitä ruudussa, niin ehkä oppis löytämään sen oikean paikan paremmin. Sivuaskeleiden mietintää. Näytin miten ollaan tehty ja näyttää siltä että eka opetellaan takapään käyttöä ennen kuin näitä otetaan enempää. Nitan takapään käyttö on todella huonoa, kääntyy pelkästään etupäällä ja jos pitäis takapäätä käyttää niin siirtyy kokonaan. Tää on toki ollu tiedossa jo pidempään, mutta, mutta... Ja loppuun hyppynoutoa, eka autoin takas tullessa kädellä, jotten kierrä estettä, mutta uusinnalla tuli hyvin, ilman apuja. Ai niin, mietin vielä liikkeestä istumisen käsky sanan vaihtoa. Olen käyttänyt tässä käskyä "sitt", mutta se ei oikeen tuota tulosta, tarvii käsiapuja jotta istuu, mutta kun olen välillä vahingossa käyttänyt sanaa "istu" niin liikkeestä istuminen onnistuu ilman käsimerkkiä, joten sen takia käskyn vaihto kävi mielessä. Ajattelin alkuun että haluan eri sanan istumiselle joak tapahtuu liikkeestä ja eri käsky kun istuminen tapahtuu paikallaan, mutta tähän tulee ehkä muutos.

Kiitos Pialle treeniseurasta. Oli kiva käydä kylässä 

Keskiviikkona olikin aksatreenit Juvanmalmilla Sporttiksella. Treenissä oli mm. kontaktit, kepit ja leyeröinti. Kontaktit puomilla on tosi hyviä Nita pysähtyy vihdoin oikeeseen kohtaan eikä himmaa kauheesti ennen. Keinua kun ollaan treenattu viime aikoina todella vähän, niin siinä kontaktit huomattavasti huonompia, himmaa aivan liian aikasiin eikä oikein löydä oikeaa paikkaa. Eli keinu treeniä nyt paljon lisää. Kepeillä Nitalla oli todella hyvä vauhti ja alkuun treenasinkin ihan vaan keppejä helposta kulmasta. Päätin myös kokeilla josko takaaleikkaus onnistuisi, mutta ei vielä oikeen kestä. Sain muutaman onnistuneen takaaleikkauksen, mutta ajoituksen täytyy olla just eikä melkeen tai menee pieleen, eli en tätä vielä tekisi kisoissa, vaan valssaisin edelleen. Leyeröinti treeni oli helppo Nitalle. Radalla oli kohta josta lähetettiin putkeen joka meni puomin alta ja puomin toisella puolella oli este joka piti ohjata puomin toiselta puolelta, tässä ei mitään ongelmaa.

Iltaisin ollaan treenattu joko omalla pihalla tai sisällä jotain pientä. Demin kanssa sivulle tuloja ja siinä kontaktia, sekä liikkeestä maahanmenoa. Myös perusasennosta maahan ollaan treenattu. Ja maassa pysymistä, jossa ollaan siinä vaiheessa että olen Demin edessä kyykyssä ja voin nostaa kättä vähän ylemmäs, eikä siis namia tarvii syöttää jatkuvalla syötöllä kun kestää jo pientä viivettä. Nita on tehnyt kaukoja, läheltä i-s ja kuaempaa i-m / m-i. Kokeilin eilen myös liikkeestä istumista ilman käsiapua ja uudella "istu" käskyllä ja piru vie, sehän toimi  Eli käskysana on nyt vaihdettu. Otin sekaisin myös kaikki jääävät, kaikki asennot oikein, ei mitään sekoilua.