Tiistaina oli tokon alkeet kurssin viimeinen kurssikerta Malminkartanon sirkuskentällä. Koirat odotti hienosti autossa ja kun kurssi oli loppu päästiin treenaamaan. Nitan kanssa tehtiin voittaja luokan liikkeet läpi, voi toivotonta . Ei siis olla ihan heti kisoihin menossa. En muista enää missä järjestyksessä mitäkin tehtiin, mutta tässä nyt jonkinlainen katsaus liikkeisiin. Metallinouto, lähti ja palautti laukalla, otti kapulan hyvin, mutta loppu pa oli vino. Hyppynouto, lähti käskystä ja hyppäsi ja nouti kapulan, palautti esteen ohi. Otin uudestaan ja palautuksessa annoin käsimerkin jotta tulisi esteen yli myös takaisinpäin, loppu pa taas vino. Ruutu, lähtee aivan väärään suuntaan, ihan kun ei olis koskaan ruutua nähnytkään, muistaakseni oli myös bongaamassa noutokapulaa mutta ehdin kutsua takaisin ennen kuin ehti mitään noutaa. Uus lähetys joka aivan yhtä huono. Päätettiin sit viedä pallo valmiiks ruutuun, jotta löytäisi perille ja kyllähän se sen pallon löytää. Tunnari, oma + 5 vierasta sekaisin, maistelee eikä todellakaan käytä nenää. Uus yritys ja sama juttu, siirryttiin nurmelle piilottamaan yhtä, löysi hyvin ja uudestaan niin että muutama vieras mukana, löysi edelleen oman. Liikkeestä istuminen, hyvin tosin pienellä käsiavulla. Kaukot, ihan koiran edestä, kädellä välillä avustaen. Tekee etupää paikoillaan tekniikalla, toimii ihan hyvin. Lisää treeniä vaan. Luoksetulon pysäytykset, lähti epävarmasti ja seisominen viiveellä, lähti uudestaan muistaakseni hitaalla laukalla ja meni maahan ok, loppuosaa ei otettu. Seuraaminen, heti alkuun täyskäännös, joka hyvä, käännökset ei niin hyviä. Sivuaskeleet huonoja, peruutus ok, tempon vaihtelut ok, juoksu niistä paras. Kokonaisuudessaan ihan kivaa seuraamista, kontakti tosin tippuu ajoittain ja sivuaskeleita ja peruuttamista ollaan treenattu aivan liian vähän, joten niitä pakko trenata. 

Eniten vaiheessa on kaukot, ruutu ja tunnari, muissa liikkeissä vähemmän tekemistä, vaikka niissäkin vielä hommaa riittää. Nyt vaan suunnittelemaan treenejä.

Demi oli mukana seuraneitinä. Ei siis päässyt tekemään mitään muuta kun ottamaan rapsutuksia vastaan ja myös vähän poseeraamaan Pialle 

Keskiviikkona mulla meni töissä sairaan myöhään. Oli tarkotus ehtiä Erikan ja Kirsin kanssa jätskille ennen hallille menoa, mutta en sitten kerenny muuta kun koukkaamaan Niittarin kautta ja ottamaan Kirsin ja Erikan kyytiin ja siitä sitten hallille suoraan. Mä olin sairaan huonolla tuulella kun pääsin töistä aivan liian myöhään ja sen takia meni kaikki mönkään. En ollu ehtiny suunnitella mitään treenejä hallille, paitsi hyppytekniikan pitenevällä välillä, mutta kaikki muu oli ahtusta tempastu ja tulos sen mukaista. Hyppytekniikka meni hyvin, rimat kolis vähän, mutta korjaantu kun laitettiin lisää rimoja. Muusta en jaksa enkä halua kirjottaa kun ottaa edelleen päähän se etten ollu mitään kunnollista suunnitellut. Ei näin enää ikinä! Hallilta mentiin kumminkin Erikan ja Kirsin kans jätskille ja siellä vierähtikin helposti pari tuntia kun jutskattiin. Tää oli ehkä vika kerta vuoteen kun nään Erikaa, ikävä kyllä tulee hyvää treenikaveria.