Demi tykkää kantaa kaikkea mahdollista. Lenkillä Demillä on usein joku kämänen oksa tai oikea keppi suussa ja häntä iloisesti heiluen kantaa aarteitaan. Tyyppi on kyllä niin söpö kun on kovin ylpeä aarteistaan. Tänään lenkillä Demi sitten löysi limutölkin, joka oli hieman rutussa. Otti sen iloisesti suuhun ja mä mietin että noh, kai se sitä voi kantaa. Päätin kumminkin että kun roskis tulee vastaan niin aarre laitetaan sinne. No ei kovinkaan kauaa kävelty kun tuli bussipysäkki ja roskis. Käveltiin roskiksen luo ja pyysin Demiä irrottamaan. Neiti irrotti otteensa tölkistä ja mä nappasin sen ja laitoin roskikseen. Bussipysäkillä ollut nainen oli nähtävästi meidän touhuja seurannut koska kysyikin multa, että olenko ihan opettanut koiran keräämään roskia?! No siihen mä, että en ole, mutta kun tuo niin tykkää kantaa tavaroita niin päätin tehdä jotain hyödyllistä. Nainen oli kovin innoissaan ja selitti kuinka hienoa on kun keräämme roskia  

Toinen hauska juttu jonka huomasin Demistä tossa yks päivä. Meidän tietyt naapurit aiheuttaa kovan hännänheilutuksen ja matomaisen kiemusrtelun, no tän oon kyllä huomannu jo kauan sitten, mutta se uus huomio oli se että Demi ottaa näiden naapureiden hajun ilmasta. Nenä käy ja sen jälkeen alkaa häntä heilumaan vimmatusti. Yks aamu kun tultiin parkkipaikalle niin Demin nenä kävi ja häntä alkoi heilumaan, ketään ei kumminkaan näkynyt, kunnes huomasin että tämä meidän ihana naapuri istui autossaan. Eli Demi oli haistanut henkilön ja kovasti etsi että missä, missä ja veti autolle päin. Luulenpa siis että olis voinu löytää naapurin jos olis saanut etsiä. En tiedä, ehkä tää on normaalia, mutta nita ei koskaan ole reagoinut ihmisiin tällätavalla, joten sen takia tuntuu niin siistille kun Demi käyttää nenää ja siitä on ihan oikeesti hyötyäkin.

Nita teki tänään kaukoja, i-s, edelleen namiavulla. Otettiin myös muutama metallinouto, oikein hyvin. Jopa sivulletulo oli suora, metallista huolimatta. Seuraamispätkä myös. Alkuun ihan yhtä-kahta askelta ja palkka, tosi hyvin. sitten pidempi seuraamispätkä käännöksineen ja peruutuksineen, hyvin. Seuraamisessa tällä hetkellä vaikeinta on sivuaskeleet ja hidas osuus. Hitaassa yrittää ottaa perusasentoa, eli pylly on laskemassa maahan vähän väliä.  Demi teki sivulletuloja, sillä ranneliikkeellä. Mukaan mahtui todella hyviä ja muutama vähemmänhyvä. Kaukoja m-s, hyvin. Lyhyitä seuraamispätkiä imuttaen, näytti suoralta, sen verran mitä nyt pystyin katsomaan. Ja muutama vauhtinouto ja muutama kapulan pito. Pitäminen vielä hyvin vaihtelevaa.