Lauantaina ajeltiin Demin kanssa Hyvinkäälle Pian luokse. Oli tarkoitus ilmoittaa Demi ja Sona näyttelyihin Ruotsiin, sekä Martti tokoon, mutta tulikin melkoisia mutkia matkaan sad Ruotsin ilmoittautumiset on kyllä melko erilaisia kuin täällä meillä... Illan aikana Demi leikki Einarin kanssa, melkoinen kokoero tyypeillä laugh Mutta vaikka Einari välillä oli kirjaimellisesti Demin päällä, pääsi Demi venkoillen alta pois, hihii! Kivaa niillä näytti olevan.

Sunnuntaina olin iltapäivällä ensin HAU:n epiksissä töissä ja illemmalla sitten Sporttikselle. Mulla oli paperille kirjotettu suunnitelma, ja tein jopa kaiken mitä siihen olin kirjottanut, vaikak ilman Kirsiä olisin varmasti yrittänyt luistaa tunnarista. Nita teki ekassa setissä keppejä, niin että narupallo oli palkkana keppejen päässä. ekat toistot meni tosi hyvällä vauhdilla, ihan lujaa ja pää melko alhaalla, mutta sit kun tein vielä muutaman lisää niin selkeesti toi uus tekniikka on sille haastavaa koska pikkuhiljaa alko pää nousta ylemmäs jolloin tekniikka huononi ja vauhti hidastui. eli olis pitäny lopettaa ajoissa, taas kerran. Nitan toka setti aloitettiin kontakteilla, narupallo jälleen edessä palkkana. Treenasin taakse jättäytymistä ja hyvin otti kontaktit vaikka jäinkin taakse ja vapautuksesta pääsi pallolle. Sitten jatkettiin tunnarilla. Otin eka muutaman sivulletulon josta palkkasin ja sen jälkeen aloitettiin. Tehtiin kahdella, eli oma + vieras, kummankin päällä kansi. Ekassa oli epävarma, mutta haisteli ja löysi oman, otettiin vielä toinen joka parempi. Taktiikka on nyt käyttää näitä kansia jotta alkaa haistelemaan, ja pikkuhiljaa lisätä vieraita niin että jossain vaiheessa on paljon vieraita ja se oma ja kaikkien päällä kansi. Kun tämän osaa varmasti niin sit vasta otetaan kannet pois. Loppuun vielä kaukoja, jotka on kyllä hirveen vaikeet, koska Nita ei osaa mennä maahan taaksepäin, eli pakostikin etenee. Täytyy nyt pakostikin opettaa Nitalle uus tekniikka maahanmenoihin.

Demi teki myös kaksi settiä. Eka setti aloitettiin kontaktitreenillä. Demi oli sivulla ja tarkotus oli pysyä siinä istumassa pitäen kontaktia, sillä aikaa kun Kirsi ja Lea piti ääntä ja käskytti vääriä käskyjä. Tässä Demi oli ihan huippu, ei kertaakaan noudattanut muiden käskyjä ja kontaktia piti hyvin, kerran käänsi vähän päätä. Sitten otettiin liikkeestä maahanmeno josta palkkasin. Ja sen jälkeen käskytettynä koko liike. Tosin hyvin meni koko liike ja kehuja sai. Heti perään luoksetulo käskytettynä josta sai sitten palkaksi naudan jauhelihaa. Luoksetulo oli ihan hyvä, muutaman metrin ennen mua siirtyi raviin. Pienen käsiavuin annoin jotta tajusi tulla sivulle. Eli nyt sitten päästiin toteuttamaan kaksi liikettä ja sen jälkeen vasta palkka. Kyllä tää tästä pikkuhiljaa etenee. Sitten paikallamakuu häiriössä, etäisyyttä muhun 5m. Tässä Kirsi häiriköi, alkuun vaan käveli siinä Demin ympärillä, mutta pikkuhiljaa alkoi antamaan käskyjä, esim istu ym.. Demi pysyi hyvin maassa. Sitten Kirsi heitteli palloa, ja kerran se tuli ihan Demin kuonon ohi, tuli vähän turhan lähelle, mutta Demi kesti häiriön. Seuraavaksi Kiris kutsui Demiä ihan siitä metrin päästä, tää oli liian vaikeeta, nousi ylös ja oli menossa Kirsin luokse, mutta käskystä meni takaisin maahan. Kiris kutsui uudestaan muutaman metrin päästä ja nyt pysyi hyvin. Taitava tyttö kyllä on ja yllättävän hyvin kestää häiriötä yes Loppuun vielä kaukojen m-s-m vaihtoja muurin palan takana. Tokassa setissä tehtiin vähän hömppä-agia, mini radanpätkää: este-putki-este-este-este-putki-este. Muistaa edelleen pakkovalssin vaikkei sitä olla tehty piiitkään aikaan.