Tänään oli vuorossa AST:n agitreenit. Meidät oli taas jaettu kahteen ryhmään, Liisalla ja Heidillä oli omat radat jota sitten treenattiin. Maxit aloitti Liisan radalla joka on rata 1, piirtämässäni kuvassa.

Rata 1: este - este - puomi - takaakierto - este - takaakierto - este - okseri - takaakierto - este - este - putki - este - este - puomi - este - este. Rata oli aika haastava ja virheitä mahtui mukaan, mutta taas virheet johtuivat minusta, ohjasin huonosti. Esteet 1-3 meni todella hyvin, takaakierto esteille 4 ja 5 oli vaikea, joten tätä kohtaa treenattiin erikseen muutamaan kertaan ennen kuin otettiin koko rata. Okseri meni hyvin, käytin käskyä "okseri", mutta Liisa ehdotti "pituus" käskyä koska okseri on pitkä, ja "pituus" käskyllä koira ymmärtää että kyseessä on pitkä hyppy. Esteet 7. ja 8. meni hyvin, tosin Nita pudotti ne muutaman kerran kun itse pysäytin liikkeen jolloin Nitankin hyppy kärsi. Loppu rata olikin sitten helppo. Vaikeat kohdat olivat siis 4. & 5. sekä /. & 8. Mutta saatiin siis onnistunut suoritus koko radalta joten tuli ihana onnistumisen tunne.

Heidin rata olikin sitten vähän erilainen. Eli rata 2: este - pituus - este - rengas - este - este - putki - este - pussi - este - kepit. Radassa hankalin kohta oli pussille tulo kun tässä piti vaihtaa puolta ja harjoitella takaaleikkausta. Minä mokasin tässä kohtaa useasti kun tein persleikkauksen, eli Nita pääsi pussille vasta sen jälkeen kun itse olin jo pussin sivulla. Tehtiin putki - este - pussi osio useampaan kertaan jotta sain persleikkauksen muutettua takaaleikkaukseksi. Otettiin myös keinua yksittäisenä esteenä muutaman kerran. Nita oli ensimmäisellä kerralla todella varovainen, ihan syystä kun lauantaina Hyvinkäällä keinusta tippui, muutaman toiston jälkeen meni kumminkin ilman epävarmuutta, hyvä hyvä! Oli taas ihan mahtavat treenit, harmi vaan että ensi viikolla viimeiset treenit AST:n kurssilla.