Loma on alkanu kovalla kiireellä, tuntuu ettei ehdi lepäillä ollenkaan wink Eilen aloitettiin ton meidän pikkupihan projekti, blaah miten puuduttavaa, kun siitä ei koskaan hyvää saa ni tuntuu turhalle. Kotona siivoilin muutenkin ja projektina oli sulattaa jääkaappi ja pakastin. Meidän safkat pääs silläaikaa mun vanhempien jääkaappiin ja pakastimeen. Nitan kanssa kuskasin ruuat ja sen jälkeen mentiin mun mummille ja vaarille kylään. Nita ei olekkaan nähnyt niitä yli vuoteen, viimeksi sillon joskus ku ne vielä asu Jyväskylässä. Mummi ja vaari asuu kerrostalossa joten Nita pääsi kerrostalon rappusiin, ja hyvinhän se meni vaikka vähän taas kiireellä meni ja kompuroi. Sisällä sai sitten syödä luuta ja pääsi jopa sohvalle. Tunki sohvalla ihan miedän vaarin viereen ja oli siinä rapsutettavanan smiley Kyläilyn jälkeen käytiin vielä kävelyllä mummin ja Nitan kanssa. Nita kulki edellä koko matkan ja oli niin iloinen. Kotiin kun päästiin niin haettiin Demi mukaan ja lähdettiin Puolarmetsään lenkille. Tytöt pääsi metsään juoksemaan vapaana ja siellähän ne pinko yhdessä menemään.

Illalla tein kotipihalla pienet tokottelut. Nita sai aloittaa. Aloitettiin treenaamalla maahanmenoa uudella tekniikalla ja uudella käskyllä. kirjoitanpa tännekkin uuden käskyn jos jostain syystä sen unohtaisin, eli "ligg" on uusi käsky kaukojen maahanmenossa. Sitten otettiin sivulletuloja joista nopeasti palkkaa, ja sainkin nopeampia sivulletuloja aikaiseksi. Sitten sivuaskeleita oikealle ja ne oli niin hienoja smiley Loppuun vielä peruutteluita. En tiedä oonko tänne aikaisemmin niistä kirjoitellut, mutta Nitan kanssa tehdään ns. seuraamiskaaviota peruuttaen, sisältäen siis kaikki käännökset. Nita on tästä aina niin tohkeissaan ja intopiukeena ja sehän vasta mukavaa onkin yes Tähän piti keksiä lisähaastetta joten lisäsin "kaavioon" pätkän juoksua peruuttaen ja sehän se hauskaa vasta olikin, se siis onnistui! Ai niin, tehtiinhän me pätkä ihan tavallista seuraamistakin, eli treenasin tässä hidasta, se on Nitalle kaikista vaikein seuraamisessa, namiavusteisena teki hienosti.

Demi teki omalla vuorollaan sivulletuloja, hyvin. Tehtiin myös kontaktia peilen edessä ja tyttöhän napittaa smiley Seuraamista namiavulla ja olipas muuten kivanoloista, käännökset toimi hyvin, varsinkin oikealle ja täyskäännös. Vasemmalle pitää muistaa taas erikseen treenata sitä tekniikkaa. Peruuttaen maahanmenoja, nopeita, hyvä. Kaukoja muutama vaihto m-i, i-m. Ja loppuun paikallamakuu 2 min 30sek. josta 30sek. piilossa, hyvin. Sisällä ei haistele mitään ja napittaa kokoajan, ulkona sitten pää käntyilee ajoittain ja yrittää haistella maata. 

Tänään olikin aamutreenit Purinalla. Otin Kirsin ja Nooan kyytiin ja ajettiin Purinalle agilityyn. Aloitin Nooan kanssa,tein 3 pientä settiä. Tehtii eka keppejä, jossa oli 3 verkkoa poissa. Muutaman kerran tuli aukosta pois, mutta muuten hyvin. Otin myös yhden hypyn takaa kepeille, hyvin. Tokassa setissä muutama A, jossa kontaktin ottaminen vielä hakusessa, lisää treeniä. Sitten pelkkää rengasta, haki hyvin, joten otettiin rengasta yhden hypyn takaa. Muutaman kerran meni ohi, mutta hienosti keskitty ja haki keskelle rengasta vaikka tultiinkin vauhdilla hypyn takaa. Muutama taakierto yhdellä hypyllä. Vikassa setissä muutama puomin alastulokontakti, tähänkin lisää treeniä. Laitoin puomin alastulon minipöydälle, eli treenattiin pelkkää alastuloa.

Demi teki kaksi settiä. Ekassa pelkkiä keppejä, 3 verkkoa poissa. Aika vaikeaksi meni Demille, koska ei ole keppejä tehnyt tammikuun jälkeen (mutta osa verkoista on hävinnyt joten pakko oli mennä niin että osa oli pois). Muutaman kerran tuli tyhjästä välistä pois, mutta ihmeen hyvin kyllä sujui. Keppikäskyllä jo etsi keppejä, hieno tyttö! Demi otti myös kepit yhden hypyn takaa ja onnistui hyvin. Tokassa setissä otettiin puomin alastuloa. Demi hyppi alussa puomilta pois (onneksi siis oli pelkkä alastulo pöydällä), joten laitoin muutaman kerran nameja puomille jotta pysy lankulla. Muutama hyvä kontakti tuli kun pysy puomilla ja ahne kun on niin pysähty alustalle hienosti yes Sitten miniradanpätkää, jossa 2 x u-putki ja hyppy välissä. Vauhti ei kyllä päätä huimannut mutta iloisesti meni tyttö. 

Purinalta ajettiin vielä Malminkartanon täyttömäelle. Kiivettiin huipulle ja katteltiin maisemia. Muutama poseerauskuva oli pakko ottaa ja lopppuun juoksutettiin Demiä ja Nooaa mäkeä ylös ja alas (ei koko mäkeä!).

Kuvia tulossa kunhan blogissa taas näkyy kuvat...