Aamupäivällä olin Klaukkalassa katsomassa SM tokoja, jossa 20 parasta evl koirakkoa kilpailivat suomen mestaruudesta. Voi että miten makeita suorituksia, kyllä ne on vaan niin taitavia. Vuoden 2011 tokon suomen mestaruuden voitti Nina Manner.

Shoppaillakkin oli pakko, kun Berralla oli myyntikoju paikanpäällä.  Mutta vaikka rahaa paloi niin positiivisia seikkojakin oli, treeni into taisi tuplaantua. On se vaan kiva treenata kun on uusia varusteita, mä taidan olla pikkasen välineurheilija .

Illalla treenattiin Haagassa Erikan kanssa. Olin valmistautunut hyvin, kera treenisuunnitelman (mä alan oppia). Tehtiin liikkeitä lomittain, eli koirat joutu useamman kerran autoon ja taas takaisin töihin. Aloitettiin ruudulla, Erika kävi näyttämässä ruutua ja lähetin Nitan sitten, hienosti meni, näitä otettiin 2 kpl. Sen jälkeen otin paikkaa ruudussa, lähetin läheltä ilman että kävin ruutua näyttämässä, löysi ruutuun, alkuun oli reunassa ja palkkasin tämän vaikkei olisi pitänyt, mutta sen jälkeen pysähtyi keskemmälle. Tähän väliin autoon. Toinen setti aloitettiin kontakti treenillä, Nita perusasennossa ja Erika tekee häiriötä. Alkuun kesti hyvin, mutta taisin ottaa liian pitkän ajan koska lopuksi Nitan keskittyminen oli aika huonoa, sain kumminkin hyvän kontaktin ja pääsin lopulta myös palkkaamaan. Pitäis muistaa ettei tee vielä turhan pitkiä aikoja. Sitten piilotin tunnaria x 3. Hyvin löysi joka kerta. Tauko tähän, jonka jälkeen paikallamakuu Taran kanssa. Meni piiloon auton taakse. Tehtiin 45 sek. ja 1 min. Hyvin molemmat. Loppuun vielä paikalla istumista, tais olla x 3. Ihan lyhkäsiä ja välimatkaa pidenettiin joka kerta, hyvin istui, ei valahtanut maahan.   

Demikin pääsi töihin, tehtiin ruutua. Erika vei lelun ruutuun ja mä "lähetin" Demin eka metrin päästä ja sitten 2 m päästä kaks kertaa. Valtavan hieno tyttö  Lopuksi vielä luoksetulo, jossa Erika piti Demiä kun mä menin iltaruoan kanssa n. 10m päähän ja kutsuin luokse. Demi tuli niin lujaa kun pentu nyt vaan voi tulla, se oli valtavan söpö .

Treenien jälkeen käytiin vielä Erikan luona kylässä, Nita pääsi treenaaman liukkaita kerrostalon rappusia ja Demi pääsi sylissä. Demi leikki pikkasen myös Taran kanssa, söpöjä tyttöjä. Kiitos Erikalle treeniseurasta!