Ilalla oli Hakkilassa taas treenit. Päivän teemana oli kepit ja kontaktit. Otin kepeille lähetyksiä, sekä kutsuja, haki oikeesta kohtaa sisälle. Otin myös keppejä esteen takaa joka oli viistosti keppejen takana, tuli enemmän vauhtia ja ajattelin että on nitalle hankalampi. Pari kertaa meni tokasta välistä sisään, mut se tais kyllä olla ihan mun oma vika kun otin sen haltuun ja lähetin jotenkin tyhmästi niin että siihen tuli joku tyhmä koukkaus... mietin hetken missä vika ja koitin uudelleen niin että otin Nitan esteen jälkeen haltuun ja sellaseen linjaan että tuli suorempi lähestyminen, nyt haki hyvin. Otin kummaltakin puolelta ohjattuna, enää ei oo eroa kummalta puolelta ohjaan, menee yhtä hyvin. Ja vauhti oli tänään hyvä, se alkaa nähtäväsäti löytyy vähitellen kun alkaa luottaa siihen että osaa ne kepit, hyvä Nippeli . Otin myös keppejä niin että keppejen jälkeen tuli pimee kulma putkelle, haki tosi hienosti, jess!

Kontaktit oli myös päivän teemana, ei hypänny kertaakaan kontaktien yli, mutta meni hallitummin ku tiistaina. Puomilla pystyin juoksee jo ohi, eikä se haitannu nitaa, meni ihan rauhassa, ilman turhaa touhotusta. Keinun kontaktit on tosi kivat, A:lla edelleenkin huonoimmat kontaktit. Jotenkin A:lla hyppää helpommin kontaktin yli jos jään jälkeen tai meen pidemmälle eteen, ei oiken kestä sitä vaan tulee sit niin vauhdilla että kontakti jää. Lisää treeniä näihin.

Loppuun otin paikallamakuuta sillä aikaa kun Bonnie vieressä teki pientä radanpätkää. Oli Nitalle alkuun liian vaikeeta, nous istumaan, uudella käskyllä takasin maahan, menin vähän lähemmäs ja nyt pysy hyvin vaikka Bonnie meni 5 m päästä esteille.