Nitalla oli myöskin tänään vikat ohjatut treenit ennen kesätaukoa. Alunperin olisi pitänyt tänää olla Pirjon tekniikka treenit, mutta Pirjon oltua muualla päin Suomea olikin sitten Matin ratatreenit. Onneksi en tiennyt tätä etukäteen, koska lähdin hallille oikeasti sillä mielin että Pirjon kanssa tehdään tekniikka lyhyellä radalla tai muutamilla hypyillä. Nita kun on edelleen ollut kovin perässävedettävä niin ajattelin ettei ratatreeneistä tällä hetkellä tulisi yhtään mitään. Mutta onneksi en siis tiennyt kouluttajan muutoksesta, koska muuten olis hyvät treenit jäänyt väliin smiley

Rata oli n. 26 estettä pitkä, sisältäen kaikki kontaktit, kepit, rengas, pituus ym.. Rata oli siis pitkä, ja alkuun ajattelin että teen vain pätkiä sieltä täältä, jotta saan Nitan innostumaan ja edes vähän liikkumaan reippaammin. Kun rata oli rakennettu ja siihen olin tutustunut totesin että teenkin sittenkin koko radan, koska rataprofiili oli todella mukava, ei mitään vääntöä, paljon suoria jossa pääsisi juoksemaan, ja muutaam kohta jossa piti miettiä että miten hitsissä hetii sijottumaan oikein. 

Radan aloitti medit, joten ehdin touhuta Demin kanssa ensin. Olin sopinut yhden ryhmäläisen kanssa että tehdään yhdessä paikallamakuu toisella puolella hallia (kun hallin toinen kenttä oli tyhjä) ja tehtiinkin reilun 2min paikallamakuu. Demi oli rauhallinen vaikka pää kääntyilikin jonkun verran, eniten häirötä otti koirasta joka suoritti rataa toisella kentällä. Mutta hyvin pysy vaikka oli täysin vieras aussi vieressä yes Sitten päätin kokeilla vähän agilityä, koska Demihän ei ole kuin muistaakseni kerran ollut hallilla sen jälkeen kun lopetin pentukurssin sen kanssa. Oletin että tytöllä ei intoa kauheasti ole, mutta olin väärässä! Tein kahta hyppyä yhdistettynä putkeen ja hitsit Demillähän oli vauhtia, en mainannut pysyä perässä, jihaa laugh Oli oikeesti tosi kiva puuhailla Demin kanssa kun tyyppi oli into piukeena heart Tehtiin sitten vielä yks liikkeestä seisominen, ja Demihän seiso, hyvä. Sitten koira autoon ja Nitan kanssa vähän vielä lämmiteltiin ennen omaa vuoroa.

Nitan kanssa päästiin sitten radalla. En tiedä mitä tapahtu, mutta Nitalla oli yhtäkkiä kauhea draivi päällä, eteni todella hyvällä vauhdilla ja mä sain ihan juosta kunnolla yes Eka virhe tuli melko loppupuolella rataa, kohdassa jossa mietinkin rataantutustumisessa omaa sijoittumista. Olin sit tietty vähän huonosti sijottunu ja kas, en ehtinyt tehdä persjättöä sinne minne piti ja koska olin auttamatta myöhässä meni Nita keinulle eikä kepeille. No otin sitten uudestaan tän pätkän ja Matin vinkistä viisastuneena otin Nitan akuempaa vastaan ja sitten päädyinkin valssaamaan persjätöön sijasta ja vitsit kun toimi näppärästi smiley Rata meni siis kivasti eikä jääty sitten pahemmin hinkkaamaan kun halusin että Nitalle jää vielä kova hinku radalle. Kontaktit teki tänää paljon nopeammin kuin viimeksi kun oltiin treeneissä, mutta ei kyllä ihan pysynyt kontaktilla loppuun asti vaan vähän varasti, murr! En kumminkaan nyt puuttunut tähän koska kontaktivirheitä ei tullut ja koska en halunnut hinkata, jottei taas vauhti kokonaan lopu kontakteilla. Täytyy erikseen ottaa alustalla näitä kontakteja.

Nitan kanssa mennään mahdollisesti Mäntsälään epiksiin heinäkuussa, tarkotus olis vähän saada taas kisarutiinia ennen kuin heinäkuun lopulla virallisiin ajattelin mennä.  Mutta hyvät fiilikset jäi myös Nitan vikoista treeneistä, vaikkakin todella surullisia uutisia kuulin treenikaverin koirasta. Saa nähdä törmätäänkö enää syksyllä kyseiseen koiraan, toivottavasti kaikki menisi parhain päin ja saadaan vielä nauttia nuoren koiran seurasta.

Nitan vuoron jälkeen menin vielä ulkokentälle Demin kanssa. Otin seuraamista, jossa käännökset todella mukavia tänään. Otin myös hyppyä, jossa alkuun vaan menin hypyn eteen enkä antanutkaan hyppykäskyä, eka Demi varasti, mutta sen jälkeen ei, joten pääsin palkkaamaan ihan vaan siitä että odotti eikä varastanut. Sitten pieni tauko ja hyppyä ihan käskyllä, hyppyytin siis edes takas, hyvin. En tiedä mikä mielenhäiriö mulle taas tuli, mutta päätin tän kaiken jälkeen (kun olin jo nakeilla palkannut) että hei, mullahan on narupallo taskussa, mitäs jos vähän heittelisin sitä Demille. Ja jos mulla oli mielenhäiriö, niin tais olla Demilläkin cheeky koska neitihän innostu narupallosta ja hyppi ja pomppi narupallo suussaan ihan innoissaan, tein jopa muutaman hypyn vielä palkaten narupallolla. En uskalla toivoa että tämä onni jatkuisi kovinkaan pitkään, mutta täytyy sanoa että VOI HITSIT miten hyvälle tuntu kun Demi leikki nakkipalkkauksen jälkeen arupallolla. Demi on heart niinkun myös Nita heart On mulla vaan ihanat koirat!

Ja asiasta kukkaruukkuun... Lopullinen päätös Nitan steriloinnista on nyt myös tehty, eli sterilointi tehdään syyskuun aikana, eläinlääkäri on tiedossa myös, hyvä sellainen smiley Eli syksyllä tulee väkisinkin treeni ja kisataukoa, mutta eipä se mitään.