Käytiin Juvanmalmilla vähän treenaamassa eilen iltamyöhällä. Alkuun tokoa joka viimeaikoina jäänyt todella vähälle treenille ja se kyllä näkyi. Seuraamiset huonoja, kontakti ok, mutta seuraa metrin päässä, ei hyvä. Ja käännökset surkeita, alkaa ennakoida ja kääntyessä oikealle/vasemmalle pysähtyy tai jää istumaan. Lisää treeniä. Liikkeestä seis/maahanmenossa ei ongelmia. Este meni todella hyvin. Viime kerralla kun estettä otin niin oltiin Lauttasaaressa hallissa, jolloin ei oikein sujunut, mutta nyt hyppäsi ensimmäisestä käskystä ja pysähtyi myös ensimmäisestä käskystä, hyvä . Paikallamakuu kohtuu rauhallinen, joten otin kaksi erillistä paikallamakuuta eli 2 x 1 min. Täytyy alkaa taas ahkerasti tokoilla, muuten taitaa kevään kokeet jäädä haaveeksi.

Agility menikin sitten hyvin. Sunnuntain treenistä viisastuneena tein nyt lyhkäsemmän treenin. Alkuun treenasin valssia, esteet oli neliön muotoisesti ja itse siis ohjasin neliön sisällä ja valssasin siellä, hyvin meni. Sitten yksittäisenä esteenä normaalia keinua joka alkaa sujua jo hyvin ja muutama toisto A-estettä, meni hyvin ilman ongelmia. Sitten radanpätkä jossa pituus - este - putki - este - este. Tässä ideana oli että Nita alkaa itsenäisesti hakemaan esteille, eli lähetin Nitan pituudelta ja käskystä meni seuraavan esteen ja putken ja itse sitten juoksin putken päähän josta sitten takaaleikkauksella kaksi viimeistä estettä. Hyvin meni. Sisko otti kuvia joten ehkä ne joskus saadaan tännekkin.

Nyt sitten iltalenkille lumisateeseen, meillä todellakin sataa lunta ja maa on jo lumen peitossa, saa nähdä mitä Nita siitä tuumii. Viime talvena tuppasi syömään lunta ja riehaantui lumentulosta, oli ihan innoissaan koko talven.