Tiistain tokon alkeet-kurssin jälkeen pääsin treenaamaan omat koirat. Demi pääsi tutustumaan Sirkuskentän kenttään ja pääsi pusuttelemaan ihmisiä. Skeittareita oli paikalla, mutta niihin Demi ei reagoinut, tosin ei me siinä niiden vieressä kyllä käytykkään, pysyttiin kentän toisella puolella. Käveltiin vähän kentällä haistelemassa ja mentiin leikkimään nurmelle. Demi leikki hyvin, ei ottanut häiriötä uudesta ympäristöstä.

Nitan kanssa otettiin seuraamista, pidempi kaavio, jossa hyvä kontakti muuten paitsi yhdessä vasemmalle käännöksessä tiputti kontaktin. Nouto x 2, eka ihan perusasennosta, lähti ekalla käskyllä mutta viiveellä, palautti hiukan hitaasti. Toka kerta hetsasin kapulalla ja lähetin heti perään, lähti heti ja innokkaasti noutamaan, palkkasin vauhdista kun oli nostanut kapulan. Kaukoja n. 8m päästä, i-m ja m-i-m,, hyvin kaikki. Kontaktia perusasennossa, jouduin muutaman kerran huomauttamaan, mutta paremmin pysy kontakti kuin viimeks. Liikkeestä maahan, jossa pyysin Nitan extempore maahan ja kiertelin ympärillä, pysy hyvin. Loppuun paikallamakuuta häiriössä, Nita oli Taran vieressä, itse olin piilossa. Kirsi häiriköi, kutsui luokse ja antoi muitakin käskyjä ja heitteli leluja ihan Nitan nenän edessä, mutta Nita pysy valtavan hienosti, VAU!

Ennen kentälle tuloa käytiin Demin kanssa Laurinlahden koirarannalla, mentiin tosin vähän sivummalle kun tuolla hiekkarannan puolella oli muitakin koiria ja me tultiin vain tutustumaan veteen enkä halunnut vieraiden koirien luokse mennä. Demi oli oikein innoissan vedessä, tassutteli menemään aj räiski vettä!

Tänään oltiin Erikan kanssa kahdestaan Sporttiksella aksaamassa. Aloitettiin tekniikka harjoittelulla, tehtiin okseria (4krt) ja sen jälkeen normaalia perussarjaa. Perussarjassa tais olla 5 estettä ja lähetys oli speed pumpin takaa, esteet 30cm. Näitä otettiin myös 4 krt. Nita tekee nää kivasti, tokalla kerralla kyllä kolisi 3. ja 4. esteen rimat (pysy kyllä ylhäällä), joten kolmannelle kerralle laitettiin 3. ja 4. rimat  toisesta päästä alas, ja sehän tuotti tulosta niinkuin kuuluukin eli joutuu keskittymään enemmän hyppäämiseen kun este näyttää erilaiselta. Hyppytekniikan jälkeen otin keppi-puomi-putki treeniä ja putki-puomi-keppi treeniä. Kepit meni hienosti vaikka oli sekä avo ja sulku kulmaa, kerran jätti vikan välin pujottelematta, mutta pujotteli hyvin vaikka keppejen loppua kohden etäännyin jo kauemmas. Kepeiltä puomille vaikea kulma, ja tästähän se meni ohi useamman kerran, näitä pitää siis treenata paljon lisää, eli vaikeita kulmia myös puomille. Puomilla käytin alustaa ja putkeen meni hvyin. Toiseen suuntaan samaa tehtävää, putkelta tein valssin puomille, ei ongelmia ja nyt sulku kulmaa kepeille, hyvin. Otin kerran puomin alustalla ilman namia, pysähty hyvin ja pienen tauon jälkeen uudestaan, mutta ilman namialustaa, pysähty edelleen hyvin, jess!

Demi pääsi lopuksi tutustumaan halliin, käveltiin vähän ympäriinsä ja tehtiin putkea x 4. Erika piti Demiä kun menin putken toiseen päähän ja kutsuin luokse, ekalla kerralla vähän ihmetteli, mutta tuli kumminkin läpi, seuraavat toistot jo ilman harkintaa. Putki oli kasassa ja pituutta oli vain 1m. Pari toistoa myös istumista ja maahan, hyvin teki :) Erika myös leikki hetken Demin kanssa ja kyllähän tyttö leikkii vieraiden kanssa.