Tänään oltiin Kirsin kanssa Ansun treeneissä Malminkartanossa. Skeittareita oli paikalla häiriönä, samoin valmennusrenkaan tyyppejä jotka treenas samaan aikaan kentän toisella laidalla. Tehtiin kahdessa setissä liikkeitä ja alkuun juteltiin ja kerrottiin missä mennään ja vasta sen jälkeen otettiin pennut kehiin, vuorotellen siis. Kirsin Nooa sai aloittaa, joten Demi sai odottaa autossa.

Demin kanssa aloitettiin vauhtinoudoilla. Hetsasin kapulalla ja heitin ja heti perään päästin Demin. Saatiin hyvää palautetta, Demi menee lujaa kapulalle ja tulee lujaa takaisin. Se missä oli korjattavaa/hiottavaa on kapulan nosto. Eli Demi kun laukkaa kapulalle, niin sehän on hyvä, mutta ennen kuin nostaa kapulan ehtii vähän kattella ja ihmetellä, joten tähän kohtaan mietittiin ratkaisuja. Mietittiin eri vaihtoehtoja, mutta päätettiin että kokeilen kirittää Demiä kun on menossa kapulalle, jotta sille tulis kiire nostaa kapula ja tuoda se mulle. Toinen vaihtoehto on että vaihdan tässä liikkeessä lelun namiin, mutta siihen ei vielä ryhdytä, koska haluun ensin yrittää kirittämistä. Vauhtinoutoja otettiin siis pari toistoa. Toisena juttua otettiin sivulletulot. Tulee iloisesti ja kiavsti sivulle, pa:n paikka ei vielä ihan tarkka, joten tähän aletaan kiinnittää huomiota. Demin pa vaihtelee hiukan, koska olen vielä hyväksynyt pa:n joka heittää 5cm mun varpaiden linjan yli tai ali. Pa:n paikasta keskusteltiin ja tarkkaahan se on, mutta kaikilla on tietty omat kriteerit, mutta mun kriteeri kiristy nyt, eli nyt olen päättänyt mikä se tarkka kohta on ja siitä ei enää lipsuta. Eli naksuttelu jatkuu, jotta saadaan vahvistettua tarkka pa:n paikka. Loppuun vielä vauhtiluoksetulo, niin että Ansu piti Demistä kiinni, mä hetsasin lelulla ja juoksin karkuun, otin asennon kutsuin ja lähdin uudestaan juoksemaan karkuun. Vauhdikas oli luoksetulo, etäisyyttä pitää vaan kasvattaa.

Toisessa setissä otettiin kontaktia, muutamia toistoja. Eka Demi sivulle ja siitä palkka ja sitten kontaktia. Näytin eka miten oon tehnyt ja huomatus tuli siitä että katon Demiä, eli mun pitää muistaa katse eteenpäin ja vain välillä sivusilmällä vilkasen koiraa. Tähän tartteekin sit avustajaa ellen treenaa kotona peilin edessä. Hyvin piti kuulemma kontaktia, mutta pari kertaa pudotti kontaktin kun en enää katsonutkaan Demiä vaan suoraa eteenpäin. Ja kättä pidän kuulemam taskun kohdalla enkä alhaalla, tätä en tiennytkään joten hyvä huomautus. Sitten otettiin tunnaria. Oon piilotellu yhtä ja näytin miten oon tehny, hyvältä kuulemma näyttää. Kyselin neuvoja miten ja missä vaiheessa alan ottamaan puhtaat tunnarit mukaan, kun haluun opettaa sen niin että puhtaat on kasassa kauempana ja omaa tuodaan lähemmäs ja lähemmäs kunnes kaikki on vierekkäin. No päätettiin sit kokeilla niin että Ansu vei puhtaat isoon kasaan n. 7 m päähän omasta. Demi näki kun puhtaat kaadettiin ja oli niistä sit kiinnostunu. Lähti suoraan puhtaille ja haisteli hetken ja toi yhen, kun en mitään sanonut tiputti sen ja meni uudestaan puhtaiden luo, otti taas uuden ja tuli lähemmäs. Kun en vieläkään sanonut mitään tiputti tunnarin ja lähti haistelemaan, meni eka siihen missä eka ja toka piilotettu oli ja kun niistä ei mitään löytynyt jatkoi haistelua ja löysi sen oman, JEE  Eli näin jatketaan, mutta sillä erolla että puhtaiden kasa laitetaan valmiiksi ennen kuin Demi tulee paikalle, jottei liikaa keskity puhtaiden kasaan, vaan muistais heti että sitä omaa ollaan etsimässä. Ja pikkuhiljaa siirretään omaa kohti puhtaita. Loppuun vielä toinen vauhtiluoksetulo ja samalla tavalla kuin ensimmäinenkin. 

Oli todella kivat treenit ja sain paljon vinkkejä noihin liikkeisiin, pluis muihinkin, esim. nyt mulla on visio miten lähden merkkiä opettamaan kosketusalustalla ja naksulla. Parin viikon päästä on uudet treenit ja sit katotaan ainakin miten vauhtinouto ja kontakti on kehittynyt.