Kirsi piti meille tänään omat möllitokot, eli osallistujia oli kolme koirakkoa (Ruuti-Lea, Tara-Satu ja Nita-minä). "Kisaan" ei sisältynyt mitään palkintoja tai pisteytyksiä, ihan vaan treeni mielessä liikkeet läpi ohjattuina, ihan niin kuin kisoissa.

Aloitettiin paikallamakuulla. Nita jäi hienosti, mutta nousi ylös n. 5 sek. päästä, annoin uuden käskyn jonka jälkeen pysyi minuutin jonka jälkeen palkkasin. Nita ei stressannut, oli kohtuu rauhassa ja hiljaa, ei siis mitään ulinaa ym.. häiritsevää käytöstä, hyvä!

Sitten yksittäin kaikki loppu liikkeet alokasluokasta. Seuraamiset hihnassa meni mielestäni ok, vapaana paremmin, mutta en ollut kumminkaan tyytyväinen. Liikkeestä maahanmeno on nykyään todella vahva, nappiin meni.

Liikkeestä seis, sen sijaan ei onnistunut, Nita nimittäin meni maahan. Sama uudestaan ja virhe toistui. Kirsi totesi että annan liian kovan käskyn ja seuraaminen liian nopeaa. Eli uusi yritys, seurautin hitaamin ja pehmeämpi "seis" ja Nita pysähtyi ilman ongelmia. Hyvä!

Luoksetulo oli ihan hyvä, tosin ei tullut ihan eteen, tästä sitten olisi tarkoitus tulla uudella käskyllä sivulle, mutta sitä Nita ei vielä osaa, täytyy siis harjoitella sivulletuloa kaiksita mahdollisista suunnista.

Este ei oikeen sujunut, Nita tarvitsi monta käskyä ennen kuin hyppäsi, mutta kun toistin liikkeen niin toimi hyvin.

Lopputulos on, että olemme kisavalmiita kunhan paikallaolot sujuvat, eli siihen menee kyllä vielä aikaa, mutta möllitokoilun voimme aloittaa. Ja siihen asti kunnes paikallaolot sujuvat hiomme muita liikkeitä. Ja Kirsin mielestä seuraamisissa ei ole mitään vikaa, joten treenien lopuksi otettiin uudet seuraamiset videolle, joten saan jossain vaiheessa todistusaineistoa, että itsekkin uskon että seuraamiset toimii. Jäi erittäin hyvä maku treeneistä ja taas tuli roppakaupalla uutta treeni-intoa