Tänään vuorossa agilitya. Meidät jaettiin kahteen ryhmään ja me aloitettiin Heidin opissa. Alkuun neljän esteen kokonaisuus jossa tarkoitus harjoitella takaaleikkausta. Nita aloitti menemällä ali, jolloin esteet laskettiin, jonka jälkeen meni tuhat kertaa ohi, sitten ei hypännyt ollenkaan, jonka jälkeen sain neidin hyppäämään yhtä estettä ja pallo palkaksi. Jankattiin tätä tehtävää aika kauan, mutta pieleen meni, tätä tehtävää emme pystyneet suorittamaan. P***a maku suussa, mutta meidän vuoro oli aloittaa seuraava tehtävä joten oli pakko nollata tilanne.

Seuraava tehtävä oli: este - este - este - valssi - este. No Nita menee taas ohi ja monta kertaa, ei lähde vasemman käden luota mihinkään.  Päätetään tehdä vain este - valssi. Nita hyppää vihdoin ja saa palkaksi pallon. Sitten toistoa muutaman kerran ja kun onnistumisia alkaa tulla tehdään este - este - valssi - este, kun tämä onnistui niin super palkka ja siihen lopetettiin se tehtävä, joten tätäkään tehtävään emme suorittaneet kokonaisuudessaan, mutta olin kyllä todella tyytyväinen että sain koiran vihdoin hyppäämään.

Sitten olikin aika vaihtaa kentänpuoliskoa ja mennä Liisan oppiin. Liisan kanssa treenattiin irtoamista. Tehtävä 1. este - este - este - putki (U-muoto). Esteet oli suorassa linjassa. Esteet oli midi-korkeudessa ja kun ohjasin ensimmäisen kerran vasemmalta puolelta niin meni todella hyvin, irtosi ilman onglemia. Sitten vuorossa sama tehtävä mutta ohjaus oikealta puolelta, jonka seurauksena Nita hyppäsi ensimmäisen mutta meni toisen ohi. Laitettiin target toisen esteen taakse, jolloin toimi hyvin. Sitten otettiinkin jo kokonaisuus ja ohjaus oikealta, nappiin meni, JESS! Toisto ja taas mallikelpoisesti.

Tehtävä 2. este - este - este - putki (U-muoto). Esteet viistosti toistensa perässä, eli linja oli viistosti vasemmalle jonka jälkeen putki. Tämä meni todella hyvin sekä oikealta että vasemmalta ohjattuna, otettiin vain kerran kun irtosi todella hyvin ja vauhtia oli.

Tehtävä 3. este - putki (U-muoto) este - este - este - putki (U-muoto). Tämä tehtävä oli samanlainen kuin tehtävä 2, mutta alkuun lisätty yksi este ja putki. Ohjaus tähän oli vain oikealtapuolelta, Nita irtosi todella hyvin, minun ei tarvinnut olla lähellä kumpaakaan putkea koska niihin ampaisee innolla, myös viisto linja meni hyvin eikä tarvinnut olla ihan vieressä.

Treenit olivat monipuoliset ja meidän taso todella ailahteleva, mutta kivaa oli alku katastroofin jälkeen.