Viikko alkoi maanataina HAU:n epiksillä, jossa olin töissä. Osallistujia oli todella vähän kun taivaan täydeltä satoi vettä. Siinä kyllä kastuttiin ja ihan kunnolla, ja kenttä lainehti kuin mikäkin järvi. eli epiksien takia ei ollut treenejä. Tiistaina otettiin rennosti ja pelkästää lenkkeiltiin. Keskiviikkona käytiin Sporttiksella aksaamassa, Nitan kanssa tehtiin pientä radanpätkää jossa treenattiin kontakteja. Nita yritti vähän fuskata ja tuli useamman kerran vaan läpi. Demi teki muutamia toistoja pussia, sekä takaakiertoja kahden siivekkeen ympäri.

Torstaina tokoiltiin Kirsin kanssa Niittarissa. Nita sai taas aloittaa, vanhemman oikeudella. Nitan treeniin kuului metallihyppynouto, jolla taidettiin aloitettaa...

kyllähän se metallihyppynouto onnistuuu, pienen miettimisen jälkeen...

Alkuun pieniä vaikeuksia, ei pystynyt hyppäämään metalli suussa, joten pudotti ennen hyppyä. Tää "ongelma" ratkes sillä että vaihdoin vaan käskysanan. Aikasemmin oon käyttäny käskyä "hyppää" "nouda", mutta nyt annan vaan käskyn "hyppää". Hyppää siis esteen ja tuo metallin vaikken mitään nouda käskyä tähän lisää, hyvä niin. Ei myöskään kiertänyt estettä palauttaessa metallia. Sitten tais olla ruutu. Kirsi vei narupallon ruutuun kun menin nitan kanssa lähetyskohtaan, lähetin 20m päästä. Lähti todella hyvin, LUJAA, eikä yhtään epäröinyt, suoraan sisään ja pallon kimppuun .

Hyökkäys pallon kimppuun...

Uusi toisto tyhjään ruutuun, edelleen hyvällä vauhdilla ja itsevarmasti. Sitten lähempää lähetys tyhjään niin että pysäytin ja käskin maahan, psyhähty viiveellä ja meni maahan ruutunauhan päälle, tästä kumminkin palkka, mutta uusi toisto. Lähti taas hyvin, kun ylitti ruutunauhan huusin JESS, jonka perään "seis" ja kun pysähtyi niin "maahan", nyt hyvin ja maahan meni keskellä ruutua ja nyt bileet! Vielä yks toisto ruutun nin että ite vein pallon, hyvin. Voittajan luoksetuloa, joka pilkottiin palasiks, treenattiin eka pelkkää seisomista. Eka pelkällä sanallisella, pysähdys venyi joku 3m. Uusiks ja päätettiin kokeilla pelkkää käsimerkkiä, pysähty kuin seinään, VAU! Uudestaan käsimerkillä ja heti palkaks pallo. Päätettiin vaihtaa seisominen käsimerkkiin ja maahanmeno suullisella käskyllä. Sit seuraavaa palasta, eli seisomisesta maahan. Tulee hyvin laukalla ja meni maahan kun annoin suullisen ja käsimerkin. Uudestaan pelkällä suullisella, hyvin. Luoksetulo siis ihan hyvällä mallilla, täytyy vaan treenata lisää, jotta menee maahan pelkällä suullisella käskyllä. Lopuksi tunnaria, oma ja olisko ollu 6 vai 7 vierasta, kaikki yhdessä "kasassa". Tehtiin kokeenomaisesti, eli Kirsi liikkuiroi, tää oli Nitalle selkeesti vaikeeta kun kesti ennen kuin pääsi töihin. Jouduin antamaan 3 käskyä ennen kuin lähti kapuloille, haisteli ja toi heti oman, JEE . Pakko oli ottaa uudestaan kun en meinannut todeksi uskoa, ja sama juttu, nyt tosin en joutunut antamaan niin montaa käskyä, eli hasiteli ja toi heti oman. Ei mitään väärien maistelua tai kähmimistä, voi jess! 

Tässä alkoi jo olla pientä makua luovutusongelmasta 

Sitten olikin Demin vuoro. Demille ruutua, Kirsi vei pallon ruutun Demin nähden, lähetys myös Demille kaukaa, vajaasta 20m. Eka siirty 2m eteenpäin ja käänty mua kohti, olin hiljaa ja sittenhän neiti hetken mietti ja ampasi ruutuun! Uudestaan samasta kohtaan lähetys ja lähti hyvin.

Ruutu, yksi Demin lempi liikkeistä

Sitten muutama sivulletulo, jossa koitin pienempää käsimerkkiä ja hvyinhän se toimi. Otin myös toistoja ilman että nami kädessä, nämä myös hyvin. Liikkeestä seisomisen alkeita, helposti lähti kääntymään poikittain, mutta myös onnistumisia. 1 x vauhtinouto, hyvä.

Täältä tullaan, ison painavan kapulan kera 

Ja lopuksi 2 x tunnari piilotettuna. Ekan löysi hyvin ja nopeesti, toka kesti pidempään, meni eka siihen kohtaan mihin sen ekan jemmasin, etsi kyllä hyvin, mutta kun ei löytänyt menin uudestaan ja taputtelin maata siitä kohtaan johon tunnarin olin jättäny, nyt löytyi hyvin.

Loppuviikko meinikin ihan vaan lenkkeilessä ja pientä puuhastelua kotona. Tänään sunnuntaina oli perinteinen puunauspäivä, molempien kynnet leikattiin ja tassukarvat siistittiin. Demi käyttäytyy oikein mallikkaasti kynsiä leikatessa, hieno tyttö, on tainnut ottaa mallia Nitasta. Demi siirtyi viikonlopun aikana kahteen ruokailukertaan, eli ei enää päiväruokia. Niin ja hammasasiaa. Demi on vaihtanut kaikki etuhampaat, ylhäältä ja alhaalta sekä kulmurit alhaalta.