Ollaan viikko oltu tekemättä yhtäkään treeniä, sisälläkään ei olla tehty muuta kun "paikallamakuuta" ruokaa odotellessa. Syy tähän on ollut aivan järkyttävä työviikko. Viikko oli henkisesti mulle niin rankka, etten oo jaksanu tehä mitään sen kummempaa. Mulle on hyvin riittänyt koirien pitkät lenkit. Eilen sitten vähän skarppasin ja lähdin Niittykumpuun paloaseman kentälle treenaamaan Kirsin kanssa. 

Demi teki kaksi settiä, ekassa oli tarkotus videokuvata kun teen itsenäisesti aloliikkeitä, mutta juttu ei toiminut millään. Mä tilauduin ja sen myötä Demi "katosi", vaikka iloisesti sitä kehuin ym. niin sivulletulokin oli hankalaa saatikka sitten seuraaminen. Ihan hirvee tunne kun koira ei vaan taho mun kanssa tehdä koska oon kummallinen (kun olin tiloissani). Saatiin kumminkin muutama oikeasti hyvä onnistuminen, esim. luoksetulo oli kovin hieno, tuli lujaa ja jäävät toimi myös hyvin. Onneksi tuli muutama hyvä onnistuminen niin vein Demin sitten autoon ja yritin itseni kasata.

Nita teki omalla vuorollaan noutoja. Levittelin kentälle kaikki erilaiset kapulat jota omistan, eli olisko niitä ollu 6kpl. Niitä Nita sitten nouti yksi kerralllaan. Ei kauheasti yllättänyt että toi kaikki puiset eka, kyllä ne metallitkin tuli kunhan vähän ensin niitä mietti. Tässä kohtaa mä olin vielä ite oikeasti pihalla, koska en edes tajunnu palkata Nitaa noudoissta, mä oon ihan hirvee ohjaaja angry Pikkuhiljaa sitten ehkä ite palauduin ja sitten tehtiinkin Nitan kanssa ruutua. Pallon olin vienyt ruutuun valmiiksi jo ennen noutoja. Lähetin jostain 15m hyvin meni ruutuun. Leikittiin pallolla ja sitten lähempää lähettelin ruutuun, mukaan mahtu hyviä ja huonoja. Tiedän että Nita on tässä epävarma koska ei tiedä mitä mä siltä haluan. Mulla on ollu liian epäjohdonmukaiset vaatimukset, mutta siis oon nyt yrittäny että palkkaan kun on ruudussa, vähän keskemmällä, eli ihan ruudun sivureunoilla en hyväksy, koska sillon helposti alkaa hakeutumaan merkeille. Sitten viimeiseksi pitempi suora seuraamista, jossa muutama pysähdys ja juoksuosuus. Nita kyllä seurasi taas niin hyvin, on se hieno. Kontakti pysy todella hyvin, kuin myös paikka ja tyyppi on niin iloinen heart Ihan vikaksi otettiin vielä sivuaskeleet oikealle, osasi tehdä ne oikein hyvin.

Demin toka setti sisälsi ruudun, vietiin pallo yhdessä ruutuun ja palattiin 15-20m lähettämään. Oli intona ja lähti vauhdilla, ihana pinkki pallo. Sitten muutama lähetys lähempää, eli paikkaa ruudussa, hyvin ja näistä edelleen pallo palkaksi. Sitten oli hyppynoudon aika. Tätä ei olla vielä koskaan tehty, mutta koska neiti osaa noutaa ja hypätä niin halusin kokeilla. Eka muistuttelin noutoa, ensin pitoa ja sitten yksi nouto. Sen jälkeen mentiin hypyn lähelle, hetsasin kapulalla, heitin kapulan ja heti perään päästin Demin menemään. Lähti vauhdilla, hyppäsi hypyn ja otti kapulan, sitten huusin vielä hyppää jolloin hyppäsi vielä kapula suussa takaisin, JEE smiley Mä olin ihan varautunut että tiputtaa kapulan hypätessään, mutta ei. Olipas kyllä hieno hyppynouto. Palkaksi taas pinkki pallo, mutta nyt se ei enää ollutkaan niin kiva, vaan palkka olikin mun käsivarsi, eli suojelucollie mulla taitaa olla wink Leikittiin sitten hetki sellasta fyysistä leikkiä, mistä Demi tykkää ja pallo laitettiin taskuun, jolloin Demi oli siitä taas kiinnostunut, mutta eipäs saanutkaan enää leikkiä. Loppuun paikallamakuu Nooan kanssa. Aikaa reilu minutti. Demi haisteli maata muutaman kerran, josta kielsin, jolloin taas keskitty muhun.

Treenien jälkeen mentiin mäkkäriin jätskille ja juteltiin treenit vielä läpi. Demin kanssa mulla on nyt joku juttu. En oo aikasemmin tilautunut sen kanssa ja se reagoi siihen tosi voimakkaasti, joten pakko tehdä nyt itselle jotain. Eka setti oli siis melkoinen katastroofi, mutta onneksi sain siihen myös onnistumisia. Täytyy nyt ottaa seuraaminen uuteen alkuun, eli otetaan reilusti takapakkia ja pyritään saamaan se innokkuus takasin joka meillä oli ennen koetta. En todellakaan halua pilata tota koiraa kun se oli jo niin mukavalla mallilla. Onneksi tokassa setissä oli paljon hyvää ja tekemisen meininki oli jo toista luokkaa. Kyllä me vielä täältä noustaan. 

Mäkkäristä sitten vielä koiria leikittämään niitylle. Demi ja Nooa kyllä juoksi ja leikki ja loppua kohden jo mietittiin että kohtakohan syttyy sota. Demi kävi nimittäin aikalailla kierroksilla ja kävi Nooan hermoille. Demi vaan on tyypiltään sellanen, että haluaa ärsyttää muita ja sitten kun toinen hermostuu vähän ni saa siitä vaan lisää kiksejä ja vaan jatkaa. Nitan kanssa tällanen käytös nimittäin useimmiten loppuu niin että Nita jatkaa Demin kanssa leikkimistä. Ja Demi siis tekee tätä silloin kun on leikkimässä ja kun toinen vähän haluaisi levätä niin alkaa käydä sitten hermoille kun komentaa ja räksyttää ja hyökkäilee jotta saisi sen toisen vielä leikkimään. Demi pikku rontti! Nitakin kyllä välillä juoksi nuorison kanssa, mutta ei ihan syttynyt touhulle.

Varasin Nitalle steriloinnin ensi viikolle. Perjantaina Nita siis steriloidaan. Pikkasen kyllä jännittää, leikkaus on aina leikkaus, mutta uskon että kaikki menee hyvin.