Maanantaiseen tapaan olin treeneissä Nooan kanssa. Alkulämmittelyn jälkeen koira autoon ja rataa rakentamaan. Tehtiin 15 esteen rataa jossa treenattiin sylkkäriä. Toisena tehtävänä reenattiin sylivekkiä kolmella hypyllä. Maxit aloitti sylivekki harjoituksella. Sylivekki on mulle ihan uus tuttavuus niin treenattiin siis ensin kuivaharjoitteluna ilmna koiraa. Keskusteltiin paljon ajotuksesta ja kuinka pitkälle sylivekin voi tehdä ym... Sitten vasta haettiin koira treeniin. Aloitetttiin kahdella hypyllä ja lelu jäi tokan hypyn siivekkeen luokse. Ekalla kerralla Nooa kyllä käänty, mutta ei vielä ihan tarpeeksi, mutta muutaman toiston jälkeen alko sujumaan jo hyvin ja sylivekki oli jo oikeasti toimiva ja näytti kuulemma hyvälle. Tehtiin loppuun kaikki kolme hyppyä, jossa edelleen kakkoselle sylivekki aj sitten lähetys kolmoselle jonka taakse palkka lopuksi jätettiin. Onnistunut mukava treeni, mutta mähän halusin koittaa tohon sylivekki kohtaan niistoa koska ittestäni se tuntuu helpommalle. Niisto toimi myös hyvin, mutta juteltiin sitten siitä että riippuu mitä seuraavalla hypyllä tapahtuu niin kannattaako käyttää niistoa vai sylivekkiä.

Ratatreenissä oli mukana rengas, ekana esteenä jotta saadaan siihenkin lisää treeniä. Jätin Nooan renkaan taakse ja kutsuin n. 4m päästä renkaan läpi ja sehän tuli läpi eikä kiertänyt smiley jonka jälkeen jatkettiin rataa. Tehtiin rataa kahdessa osassa, koska alkuun tuli pieniä hankaluuksia hypylle 8 jonka jälkeen tehtiin sylkkäri hypylle 9. Hiottiin hetki sylkkäriä ja kun sylkkäri toimi otettiin vähän vauhtia muutaman hypyn takaa (6. putkesta) ja tultiin vauhdilla sylkkäri kohtaan joka nyt toimi ja loppurata hienosti ja puhtaasti. Kerran tuli virhe myös hypyllä 13, joka oli sellasessa linjassa että piti kääntää tiukasti jottaa pääsee 14. putkelle. Kun ennen ponnistusta 13. hypylle suhisin sain ohjattua paremmin 14 putkeen.

Omatoimisena esteinä treenattiin  keppejä ja kontakteja. Keppejä tein yksin ilman apparia kun ei sillä hetkellä ketään ollut auttamassa. Edelleen vaan yksi verkko poissa, eikä Nooa kyllä edes yrittänyt tulla siitä välistä pois. Mä oon vaan liian varovainen näiden verkkojen kanssa. Pitäis reilusti nyt uskalataa koittaa ottaa niitä pois siitä puolesta välistä. Tein lähetyksiä kepeille kauempaa, yli 5m ja suurimman osan kerroista haki kepeille, muutaman kerran ampasi ohi ja palkalle jota ei kumminkaan ottanut kun kielsin. Ennen kuin työt on tehty, ei leluun kosketa. Loppuun tehtiin vielä kontaktia A:lla, sain yhden treenikaverin avuksi. A on ollu Nooalle vähän jännä, on mennyt kovin varovasti ja vauhtia on ollu niin vähän että harjanteen yli on ollut vaikea kiivetä. Tänään eka kerta oli vähän varovainen, mutta sen jälkeen Nooa veti kuin höyryveturi A:lle, eli nyt on ainakin itseluottamus kohdillaan A:lla yes 

Loppujäähdyttely tehtiin treenikaverin ja aussin kanssa. Hyvin toimii jo yhdessä jäähdyttely, ei turhaa koheltamista.