Aloitetaanpas vaikka käymällä läpi tälle vuodelle asetetut tavoitteet.

"Toko: tavoitteena kevään aikana saada vähintään yks AVO 1-tulos ja syksyn aikana startata VOI:ssa. Voittajassa tavoitteena on saada tulos, olkoon sitten vaikka kolmos tulos."

Tavoite saavutettiin vain puoliksi. Avoimessa starttasimme kolme kertaa, saaliiksi saimme 1 x avo1 ja 2 x avo3. Voittajassa emme startanneet ollenkaan koska liikkeet olivat ja ovat edelleen keskeneräiset joten en edes haaveillut syksyllä voittajaan menosta. Ja täytyy myöntää että voittajassa starttaamiseen on aikamoinen henkinen kynnys.
 
 
"Agility: tavoitteena saada talven/kevään aikana se viimeinen nousu nolla ja siirtyä 2-luokkaan. 2-luokasta olis tavoitteena saada 0-tulos sijoittuen. Jotta olis mahollisuuksia saada 2-luokasta 0-tulos sijoittumalla olis saatava kepit kuntoon. Eli vuoden tavoitteeseen kuuluu myös saada kepit sujuviksi ja nopeemmiksi sekä kontaktiti kuntoon. Ilman keppejen sujuvaa suorittamista ei meillä aika riitä 0-tulokseen sijoittuen."
 
Tavoitteen ensimmäinen osa tuli saavutettua jo tammikuussa. Liedossa saimme heti ensimmäiseltä radalta 0-tuloksen ja SERT:n ja siirto 2-luokkaan tuli yllättävän nopeasti. Siirto kakkosiin tuli viidellä ykkösluokan startilla. 2-luokasta olemme saaneet muutaman nolla tuloksen alittaen ihanneajan, mutta LUVA:a ei ole irronnut. Kirkkonummella olemme olleet sijalla 5. useamman kerran ja sijaa paremmalla tuloksella olisimme saaneet LUVA:n. No jossittelu on turhaa... Kontaktit ovat paremmat, joten se tavoite on saavutettu. Tämän vuoden kisoista ei ole tainnut tulla kuin yksi 5-tulos kontaktivirheen takia. Kepit ovat myös edistyneet jonkun verran, mutta epävarmuutta on edelleen, varsinkin kisoissa. Eli agilityn suhteen, tavoitteet ovat melko hyvin saavutettu.
 
"Luonne: saada paikka luonnetestiin vuoden 2011 aikana."
 
Saatiin keväällä paikka MH-kuvauksesta ja sinne myös mentiin. MH:n jälkeen päätin etten luonnetestiin yritä paikkaa saada. Luoneesta saatiin joka tapauksessa dokumentointia, joten mielestäni tavoite tuli saavutettua.
 
 
Ja sitten pitäis varmaankin kirjata ylös ensi vuoden tavoitteet:
 
Nita:
 
Toko: starttaamme voittajassa. Tavoitteena saada 1-tulos.
 
Agility: enemmän startteja ja saada LUVA. Sujuvia ratoja, ilman yliaikaa. Kepeille sujuvuutta, varmoja sisäänmenoja eri kulmista, etäisyyttä ohjaajaan.
 
Näyttelyt: jos karva näyttelykunnossa niin mahdollisesti käväistään näyttelyssä.
 
 
Demi:
 

Luonne: osallistua MH-kuvaukseen.

Toko: startata alokasluokassa. 

Näyttelyt: mahdollisesti käydä näyttely(i)ssä.