.. on meidän elämä tällä hetkellä. Mä oon hyvin kiitollinen että selvittiin hengissä kotiin Tampereelta viime viikolla, sen verran jäätävää oli automekaanikon teksti. Olis pitäny ottaa vakavasti autosta kuulunut ääni, jota tosin ei oo kamalan montaa kertaa kuulunut, mutta kumminkin. Tää tais olla niitä juttuja joita mä opettelen kantapään kautta, tästä lähin vien auton korjaamolle joka hemmetin kerta kun siitä jotain epämääräistä ääntä kuuluu, lupaan sen. No auto on siis ollu korjaamolla nyt viikon ja siellä pysyy. Saan auton ehjänä takaisin ehkä ens viikon perjantaina. Sitä on viikko oltu ilman autoa, ja en voi muuta sanoa kun että nostan hattua niille harrastaville koiraihmisille jotka viitsivät mennä paikasta toiseen julkisilla. Musta ei vana oo siihen, koska työmatkat on jo valmiiks paljon pidempikestoset ja kun kotiin pääsee niin mulla menis tunti per suunta jos esim. agility treeneihin haluaiisn mennä. Eli toisin sanottuna emme ole käyneet viime viikolla treeneissä ja sama juttu jatkuu tulevalla viikolla. Täällä kodin lähellä ollaan lenkkeilty ja tehty pieniä juttuja, joita tehdään muutenkin muiden treenien lisäks. Onneks Kirsi ja Nooa on meitä käynyt piristämässä. Ollaan leikitetty koiria useamman kerran tämän viikon aikana. On se vaan kivaa kun tytöt pääsee pikkupojun (vielä pieni) kanssa leikkimään. Demi kyllä pääsi viikolla leikkimään myös yhden 7kk ikäisen labbisuroksenkin kanssa. Törmäsin yhteen asiakasperheeseen tossa yks ilta ja niiden labbista oonkin töissä nähnyt kun ovat lastansa hakeneet joten tiesin koiran olevan täyspäinen, sen takia päästinkin Demin leikkimään innokkaan pojan kanssa. Tosi kivasti Demi ja Morris leikkivät, on se vaan kiva kun on tollanen Demi joka leikkii rennosti vähän kenen kanssa tahansa, kunhan mä ensin hyväksyn sen toisen osapuolen, hah, mulla onkin aika tiukka seula, mutta se onkin van hyvä asia. Ei kaikkien kanssa tartte morjenstaa eikä varsinkaa leikkiä tuntemattomien kanssa.

Demin kanssa oon vähän jo testaillut kaukojen istu-seiso vaihtoja, Erikan ohjeiden mukaan. Näyttää toimivan! Maahan-seiso vaihto on tietenkin jo paljon pidemmällä, mutta muutaman koekilun jälkeen toi takapää paikoillaan näyttää olevan aika luonnollinen tapa Demille. Näitä siis jatketaan. Viikolla opetin Demiä myös tuomaan pyykkejä (sukkia) kylppäriin pyykkikorin luokse. Demi oli ihan into piukeena kun sai hienoja aarteita kantaa, se luovutus ei ollutkaan sitten ihan yhtä helppo juttu, mutta sukat tuli kyllä perille. Ja tässä en kyllä mitään virallisia luovutuksia vaadi, kunhan tois ne sukat perille asti. Pientä puuhaa pitää pienelle keksiä.

Niin ja saatiin sähköpostia Ruotsista. Demin kasvattaja on varannut koko Demin pentueelle MH-kuvauksen kesäkuulle. Eli matka taitaa käydä Ruotsiin ensi kesänä, niin saadaan tuo meidän typy luonnekuvattua, kivaa :) Tätä ollaankin jo odotettu, siis sitä MH-kuvauksen päivämäärää, jotta saadaan se ajoissa selville ja matkat varattua. On kyllä kiva nähdä millasia Demin sisarukset sitten on. Voisin myös kuvitella että Demin emän omistaja myös tulee paikanpäälle, koska on hyvin kiinnostunut pennuista ja taitaa itseasiassa myös isän omistaja tulla.

Seuraavat päivitykset tulee varmaan sitten kun saan kotona taas netin toimimaan. Vaihdettiin nettiliittymää toiseen ja ostettiin huimasti nopeampi ja lopputulos on se että se ei toimi ollenkaan. Ja meikäläisen pinna on senkin takia ollut pikkasen kireellä. Mutta ehkäpä se aurinko pikkuhiljaa alkaa paistamaan tähänkin risukasaan, hope so.