Tänään alkoi uusi uintikausi Hyvinkäällä. Viimeksi kävimme muistaakseni toukokuussa ja kesän olimme tauolla. Saimme taas kasaan oman innokkaan porukkamme, eli syyskauden samassa uintiryhmässämme on Tara (pk collie), Bonni (pk collie), Ruuti (ranskanbulldog) sekä Caba ja jos joku on poissa niin Moko tuuraa (espanjanvesikoiria).

Nita ei ollut mitenkään kauhean innostunut uinnista, mutta meni altaaseen pienin pakottein. Nita ui nykyään todella hienosti ja rauhallisesti . Nita siis ui rata-uintia, koska ei ole niin innostunut uinnista että hyppäisi altaaseen lelun perässä niin kuin Caba. Nita taisi laskujeni mukaan uida 192m, eli hieno saavutus neidiltä. En tosin ole aikaisemmin pahemmin pistänyt muistiin monta kertaa Nita on altaan mittaa uinut. 

Saa muuten nähdä miten Nitan karvoille käy, kun on ollut jonkun verran karvanlähtöä, taitaa käydä niin että neiti hieman kaljuuntuu viikonlopuksi kun karvoja yleensä uintireissujen jälkeen lähtee vähän enemmän ja vähemmän. Mutta lopputuloksen näkee muutaman päivän päästä. Toivotaan ettei kauheasti kaljuunnu kun on nuo näyttelyt viikonloppuna.