Nooan kanssa treeneissä, jossa tehtiin samaa rataa kuin viimeksi. Tarkoitus oli nyt kunnolla korjailla ne kohdat jossa oli viimeksi eniten ongelmia. Eli meillä esteet 1-3 ja ja 6-8. Viime viikolla taistelin tuon alun kanssa, mutta tätä kohtaa olen paljon pähkäillyt ja nyt mietin ajoitusta ja omaa linjaa huolella ja saatiin se toimimaan heti ekalla yrityksellä. 5. hypylle pakkovalssi-jaakotus toimi edelleen hyvin, mutta sain jälleen N menemään ohi hypystä 6, otan liikaa hanskaan enkä lähetä ajoissa seuraavalle, N kun ei toimi samalla tavalla kuin Nita cheeky Eli Nooa jää käteen vahvemmin kii enkä sitä oo vielä oppinut. No saatiin tämä toimimaan kun ajoissa sanoin seuraavan käskyn ja lähetin hypylle, tossa ei muussa kohtaa ollu ongelmia. Käänty hyvin valssilla kepeille. Otan kepeillä etäisyyttä, jotta oppisi että mun liikkeestä ei pidä välittää. Tätä on hyvä harjoitella vielä kun on verkot apuna. Loppuradasta tein muuten ekaa kertaa takaaleikkauksen putkelle. Viime viikolal tein samaan kohtaan persjätön ja moni muu teki valssin, mutta koska N hakee törkeen hyvin putkeen (ja kaukaa) niin uskalsin jo tehdä takaaleikkauksen tollaseen kohtaan. Ja loppusuoran eteenmeno toimi vaikka ei ollu palkkaa näkyvillä vikan hypyn jälkeen.

N karkas muutaman kerran treenien aikana kepeille, eli tilanteessa jossa oli menny 6. hypyn ohi ja oli mun edellä ja siitä sitten vaan kaarto kepeille ja kun tuli ulos niin haki takaisin. eka palkkasin kun ajattelin että teki ne kepit hienosti, mutta kun tämä tapahtu muutaman kerran niin en sitten enää palkannut, kun meni sinne ilman lupaa ja selkeesti niin että ei mun käskyä kuunnellut. Mutta hieno poikanen on. Sai paljon kehuja valtavan hyvästä putkeen irtoamisesta, irtoaa jo hyvinkin kaukaa, vauhtia on paljon ja hyppää kyllä, eikä tule ohi, kunhan ite oon ajoissa käskyjen kanssa.

Ens viikolla treenit alkaakin jo 19:30 ja treenit kestää 1,5h 45min sijasta. Meillä yhdistyy mini ja maxi penturyhmät kun puolet miniryhmän koirista on maxeja. näin säästetään aikaa kun kaikki tutustuu rataan/radanpätkiin samalla kertaa ja rakentaa radan yhdessä. Ens viikolla luvassa hyppytekniikkaa ja kontakteja.