Tänään treffattiin Kirsin ja Nooan kanssa Puolarmetsässä. Aloitettiin tekemällä jäljet, mä tein Demille ja Kirsi Nooalle. Tehtiin jäljet ns. vierekkäin, vaikkei ne iahn vieressä olleetkaan. Demin jälki oli n. 20m pitkä. Alkuun laitoin 2 nappulaa / askel, mutta loppua kohden kokeilin laittaa vain yhden / askel. Nooa aloitti jäljen ajon ja Demin vuoro oli sitten Nooan jälkeen. Demi haistoi jo kauempaa jäljen ja oli kyllä innoissaan ja veti kovasti jäljelle. Pysähdyin n. 5m päähän jäljestä ja laitoin liinaan kulkemaan vastan alta ja sitten ohajsin Demin jäljen alkuun. Demi lähti hyvin liikkeelle, meni kyllä hyvin reippaaseen tahtiin eikä kaikkia nappuloita kerennyt syömään. Hidastin kyllä vauhtia sen verran kuin pystyin, mutta annoin kumminkin mennä reippaasti koska nenä pysyi maassa. Kerran tais nenä nousta ylös maasta ja silloin loppui meno, kun laski nenän taas alas päästin jatkamaan. Jäljen ajoon ei montaa hetkeä mennyt. Hyvin pysyi koko matkan jäljellä ja loppupalkka kelpasi paremmin kuin nappulat matkan varrella. Hieno tyttö kyllä oli 

Jälkien jälkeen Kirsi sai yllytettyä mut kokeilemaan hakua. Käytiin eka vähän kattelemassa minne pääsis piiloon ja mistäpäin tuulee ym. Nähtiin hyvä, piilo ja mä kiersinkin sinne sillä aikaa kun Kirsi kävi Nooan hakemassa autosta. Nooa oli saanut musta hajun ja löysikin mut hienosti katajan alta. Sitten tehtiin vaihto, eli mä vein Nooan autoon ja otin Demin sillä aikaa kun Kirsi meni piiloon. Mä tiesin minnepäin Kirsi oli mennyt piiloon, mutta en tarkkaan, joten jännää oli, hihih  Tulin Demin kanssa hiekkatiettä pitkin siihen kohtaan mihin oltiin Kirsin kanssa sovittu ja sitten käännyttiin pois tieltä metään ja ei montaa metriä ehditty mennä kun Demi alkoi vetää vimmatusti. mä en tietenkään tajunnut siinä vaiheessa että oikeesti on saanut vainun, joten en päästänyt irti, yritin pysyä vaan perässä. Kun tultiin lähemmäs pientä ryteikköä ja Demi vaan veti, päätin päästää irti aj siinä vaiheessa kääntyikin jo toiseen suuntaan. Mä ajattelin heti että just joo, mutta tyyppi kiersikin ryteikön toiselta puolen Kirsin luokse, JESS  Mulla on sairaan taitava haku tyttö. Demi sai Kirsiltä nameja ja paljon kehuja meiltä kummaltakin. Hyvä! 

Hakukokeilun jälkeen koitettiin esine ruutua, tosin tää olis pitänyt jättää kokeilematta. Noh, täytyyhän se joka treeniin joku epäonnistuminen saada  Eli vein Demin kanssa yhdessä lapasen jonka jälkeen palattiin ns. lähetyskohtaan. Muistelin että tällä tavalla esine ruutua jotkut teki aktiivicollieiden pk leirillä. Noh, olis pitänyt uskoa kun mulle jo aikasemmin sanottiin ettei esineruutua tehdä ennen kuin koira osaa varmasti tuoda esineet käteen. no Demihän oli todella pätevä tyttö löytämään esineen, eli lapasen, mutta se palautus olikin sitten toinen juttu, otti suuhun ja toi vähän lähemmäs, mutta mun kehuista jätti aina lapasen eikä palauttanut käteen... eli tätä ei nyt sit enää tehdä ennen kuin osaa paaluttaa tavaroita käteen asti. Demin jälkeen Nooa pääsi tekemään esineruutua ja oikeen pätevä poikanen se on. Pikkumies toi esineet suoraan käteen, hyvä Nooa.

Metsäilyn jälkeen tehtiin vielä muutama tokojuttu. Tunnari x 2. Piilotin tunnarin ja palasin Demin luokse, annoin haistaa kättä ja tyttö lähti heti ja löysi heti, hyvä. Tokan tein niin että tein muutaman haju harhan, mutta hyvin neiti löysi tunnarin nenää aktiivisesti käyttäen. Demi on kyllä taitava tyttö 

Ja lopuksi päätin kokeilla seuraamista, juu kyllä, imutusseuraamista. Tein kaks pätkää, ekalla pikkasen hain käden paikkaa ja toka pätkä oli jo parempi. En edes tajunnut ennen tota seuraamisat että Demihän on jo OIKEESTI aika iso tyttö, namikättä pitää pitää jo aika korkeella. Mukavan innokas neiti kyllä oli, välillä vähän pomppi kun yritti namia hamuta mun kädestä.

Ja loppuun poseeurauskuva...