Aamulla heräsin vähän ennen seittemää ja menin Nitan kanssa aamupissalle, hemmetti miten kylmä oli. Mittari näytti -19,8 ja tuuli vielä kunnolla sen lisäks, ihan kun toi pelkkä pakkanen ei olis riittäny. Nitaa palels tassuista ja hyppi kolmella jalalla, vaikka vajaa 10 min ehdittiin olla ulkona. Sit katottiinkin lätkää (Suomi-Saksa) jonka jälkeen kamat kasaan ja autolla Katin luokse jossa auton vaihto ja Sonia sheltti mukaan.

Tarja piti tänää treenit ku Mimmi oli koulussa. Meitä oli 5, vaikka noissa valmennusryhmissä pitäis olla vaan 4. En tiiä mikä moka mut toivottavasti ens viikol meit ei oo 5. Tehtiin pientä radanpätkää eikä me kauheesti ehitykkään kun meitä oli se viis ja joillain oli aika paljon ongelmia keppejen kanssa. En oikeen ymmärrä miks ihminen jonka koira tekee 10 virhettä kepeillä peräkkäin ei suostu kuuntelemaan ohjeita valmentajalta!! Tän takia sitä aikaa sit kuluuki ihan turhaa, ihmiset vois tajuta ettei ne ite tiiä kaikkee...

Rata oli helppo, ainut ongelma oli kepeille lähestyminen, kun oli ite Nitan kans vasemmalla puolella ja nami oli ekassa välissä meni tosi hienosti, mut sit ku oli oikeella puolella niin ei sit enää hakenukkaan oikeesta kohtaan sisälle vaikka siellä välissä oli taas se nami. Otettiin uusiks ja annoin selkeemmän ohjauksen ja tää autto koska nyt Nita löys oikeen sisääntulo puolen, hyvä. Kepit meni hyvin, ei lopettanut kesken. Otin itsenäisesti vielä putkeen lähetyksiä, keinu ja puomia. Pari ketaa kun ohjasin putkeen niin Nita lähti ihan pokkana puomille vaikka se oli putken takana, no eipä se nyt maailmaa kaatanu. Otin myös putkelle niitä pimeitä kulmia, jotka viimeks treeneissä ihan katastrofaalisia, mut tänään niissä ei ollu mitään ongelmaa.