Päivällä ajelin Pirkkolaan jossa pidin tokotreenit. Treenien jälkeen pääsi koirat leikkimään. Mukana oli 6 pehkoa, sheltti sekä kiinanharjakoira. Aikuiset koirat makoilivat ajoittain auringossa ja sitten taas varjossa ja juniorit leikkivät. Demi oli ihan innoissaan kun pääsi leikkimään melkein samanikäisten kanssa. Juniorit juoksi ja juoksi kunnes väsähtivät. Demi oli silloin edelleen sitä mieltä että nyt leikitään ja kävi vielä härkkimässä ties kuinka kauan kun yritti pakottaa muut leikkimään kanssaan. Nita pääsi helpolla, sai vaan hengailla kun Demi otti kaiken irti tilanteesta. Olipas kiva aloitus päivälle. Kiitos Katille kahvitarjoilusta smiley

Kotona sitten otettiin päikkärit. Nukuttiin koko konkkaronkka 1,5h pikkärit, voi että päikkärit on ihanat! Sitten tehtiin vähän ruokaa jonka jälkeen Lea tuli Ruutin kanssa meille. Lähdettiin Puolarmaariin jossa treffattiin Kirsi ja Nooa. Demi ja Nita pääsivät vielä leikkimään nooankin kanssa. Hyvin Demi oli kerännyt virtaa ja jakso Nooan kanssa juosta. Kiitos Kirsi leikkiseurasta!

Ajettiin Lean kanssa Sporttikselle meidän viimeiselle hallivuorolle. Aloitin Nitan kanssa kepeillä, pallo palkkana. Hyvällä tekniikalla ja pujotteli loppuun vaikka mä en liikkunut minnekkään yes Sitten tehtiin sellasta helppoa rataa, jossa muutama suora, ihan vaan eteenmenoa ja putken kautta käännös. Näitä pitäis kyllä tehdä huomattavasti enemmän, mulla on treeneissä epätasapainoa, koska treenaan useammin tiukkaa tekniikkavääntöä ja vähemmän irtoamista, josta johtuen nita ei enää irtoa niin hyvin. Kontaktit teki kaikki hyvin.  Tokassa setissä Nita tokoili. Tehtiin kaukot i-m / m-i, vaihdot jostain 7m. Ekaan istumiseen tarvis tupla käskyn, muuten hyvin. 1 x luoksetulon seisominen, pysäytin pallolla, hyvä. Liikkeestä maahanmeno, jäi varmaan 6 krt istumaan kunnes mnei maahan. Ei olla tätä tehty vähään aikaan vaan enemmän treenattu voittajan istumista joten tässä tulos,.. 1 x liikkeestä seisominen, hyvä. Nouto x 1, meni molempiin suuuntiin laukalla, mutta ei niin reippaalla kuin toivoisin. Hyppyä, ennakoi ihan hirveesti! Hyppää ja kääntyy heti, istuu tai makaa, sain onneks enemmän istumisia vaikak välillä meni itse maahan. Välillä myös varasti takaisinpäin, pöö! Nita hyppää ja kääntyy heti, joten hyppää takaisinpäin suoraan istumisesta koska ei jätä yhtään väliä hyppyyn, onneks sentään pystyy hyppäämään sen 50cm paikoiltaan. Loppuun seuraaminen, joka oli hyvä. Ja sivuaskeleet oikeelle onnistuu nyt 90 % varmuudela.

Demi aloitti agilityllä, teki putkea ja hyppyä. Sitten siirryttiinkin tokon pariin. Tehtiin noutoja, 1 x puisella ja 1 x metallilla. Menee laukalla ja puisen palauttaa laukalla mutta metallin palauttaa ravilla. Pitää tehdä tota metallia ulkona niin että pääsen kunnolla juoksemaan karkuun niin saan sen laukankin sieltä nousemaan cheekyLiikkeestä maahanmenoja peruuttaen, hyvä. Kaukot i-m / m-i / m-i-m. Nämä aloitin 5m ja kun sujui siirryin 10m, hyvin edelleen. Luoksetulo x 1, hyvä. Kaukot s-m / m-s, välillä nosteli tassuja ja välillä tassut pysy ihan paikoillaan ilman nosteluja. Pikku pätkä seuraamista, ensin yhtä kahta askelta jotka hyvin jonka jälkeen  yks vajaa 10m, hyvin ja sit taas muutama askel. Se tais sitten olla siinä se treeni.