Collieiden vuorolla Sirkuskentällä, kokeenomainen treeni. Aloitettiin kehän rakennuksella, normaalia pienempi kehä, mutta tarkoitus ei ollut ottaa kaikkia liikkeitä läpi vaan valita muutama pieni lyhyt juttu. Aloitettiin kumminkin ryhmä paikallamakuulla, taisi olla 5 koirakkoa rivissä. Nita oli reunassa, eli vain yksi koira vieressä. Meni heti maahan, palkkasin jo tästä, kävelin pois piiloa kohti, mutta tulin vielä palkkaamaan ennen piiloon menoa. Reilu 2 min pysyi nätisti ja oli hiljaa, mutta sen jälkeen alko huuto, päätin etten esille mene ennen kuin on hiljaa, huusi ja huusi ja huusi ja loppujen lopuks nousi istumaan, komensin kaukaa maahan mutta ei totellut joten menin lähelle ja lopuksi luokse jotta sain koiran maihin. Kävelin vielä pois ja takaisn palkkaamaan ja uudestaan piiloon, lyhyeksi aikaa, nyt oli taas hiljaa. Paikallamakuun jälkeen alkoi yksilösuoritukset, sillä aikaa otin Nitan kanssa tosi lyhkäsiä paikallamkuita yksin ja käväsin piilossa ja palkkasin, hiljaa oli. Meidän vuorolla otin hypyn, hyppäsi vinoon, oli esteeen ohi, päätin ottaa myös takaisin hypyn kun oli niin vinossa, pienellä vartaloavulla hyppäsi myös takaisin, tästä iso palkka. Otettiin kaukot, muistaakseni vaan eka vaihto, hyvin nousi eikä ennakoinut "kaukot" valmistelua. Luoksetulon pysäytys, pysähty ok, vähän venähti. Seuraamista, 2 hyvää askelta ja palkka, nouto ja palkka lennosta kun tuli palauttamaan. Loppuun vielä uusi paikallamkuu ryhmässä, piiloon mentiin taas , nyt aikaa 2min, oli hiljaa ja lopetettiin tähän. Tänään olin päättänyt panostaa palkkaamiseen ja mielestäni onnistuin siinä hyvin. Nita oli hyvä, palkkaantui hyvin ja kun taas panostin oman ääänen käyttöön plus leluun ja kunnolla leikittiin niin johan se koirakin oli taas parempi.

Keskiviikkona paikallamkuuta yksin, aikaa 2 min 30 sek. Kehuin piilosta ja palkkasin namilla vasta liikkeen loputtua. Hiljaa oli, pää kyllä pyöri jonkun verran kun kuunteli kaikenlaisia ääniä.

Tänään torstaina taas paikallamakuuta yksin, olin piilossa 2 min 30sek, kävin palkkaamassa ja takaisin piiloon, yhteensä aikaa 3 min 30 sek. Oli hiljaa ja rauhallinen, pää pyöri jonkun verran kun seuraili naapurin koiraa ja omistajaa.

Treeniasioista ihan muihin juttuihin... Eilen sain vihdoin takaluukun korjattua ja ajoin sitten vanhempieni luokse hakemaan veräjää, joka ostettu käytettynä. Mitat olin takaluukusta ottanut ja veräjän piti mahtua hyvin, mutta eipäs se nyt niin mennytkään! Olin ottanut mitat takaluukun sisältä ja sinne se veräjä kyllä olis mahtunut, mutta luukusta sisään ei ollut mitään toivoa. Takaluukun ovi on pyöristetty alakulmista joten sisälle autoon sitä veräjää ei saatu, vaikka pikkasen väkivaltaakin käytettiin. Veräjän alareunat on suorassa kulmassa ja luukun kulmat siis pyöristetty niin eihän se mitenkään toiminut. Vitsi että otti päähän. Mietin jo että nyt pitää sitten yrittää myydä koko veräjä, mutta onneks meidän isä soitti jollekkin sen tutulle ja saatiin sovittua että maanantaina ajetaan Kellokoskelle niin tää isän tuttu vähän hitsaa ja fiksaa veräjää uuteen uskoon jotta se autoon saadaan. Maanantaina jää kyllä mun harmiks HAU:n treenit väliin, mutta vaihtoehtoa ei ole jos mä sen veräjän mun autoon haluan. Eli ens viikolla, toivottavasti, saan esitellä miltä veräjä näyttää mun autossa.