Aamulla klo.10 oli treffit Kirsin ja Tiinan kanssa Mankkaalla. Hakuilun merkeissä treffattiin. Nooa aloitti jonka jälkeen oli Demin vuoro ja lopuksi tehtiin Samille esineruutu. Suunnittelin Demille kolme mm ja kaikki kolme hajulla, ei mitään ääni/näköapuja. Demille laitoin ekaa kertaa pk-liivit päälle, jotta nyt selkeesti oppis erottamaan hakuilun ja jäljestyksen. Demi kävi kovasti kierroksilla, oli ihan into piukeena, poukkoili hihnassa, veti kuin hullu ja ääntäkin päästi. Kirsi oli ekassa piilossa, sellasen kivi-katajarykelmän keskellä. Lähdettiin liikkeelle jostain 30-40m, Demi sai nopeasti hajun ja vauhdilla meni piilolle, pienen mutkan teki vähän ennen Kirsin piiloa. Seuraavassa piilossa oli Tiina, sellasen kuusirykelmän suojissa. Nyt otettiin enemmän etäisyyttä, koska kesti hetki ennen kuin Tiina oli piilossa niin mentiin vähän kauemmas odottelemaan. Kun saatiin lupa lähteä otti Demi nopeasti hajun, huomattavasti kauempaa siis sai hajun kuin tossa ekassa. Kova oli vauhti ja annoin reilusti liinaa, lösyi hyvin mm. Vikassa piilossa oli taas Kirsi, lädettiin lähempää liikkelle kuin kakkos piilolle, mutta kauempaa kuin ykköselle. Hyvin ja nopeasti sai hajun, eteni hyvin ja ilman turhia mutkia. Todella kivalla draivilla meni koko treenit. Ja nyt puskee piiloille ryteiköiden läpi, kun viime syksyllä mielummin etsi helpomman reitin piilolle, eli motivaatio on parantunut yes Olen todella tyytyväinen Demin asenteeseen, likka kyllä niin tykkään hakuiluista smiley Kiitos Tiina ja Kirsi!

Hakumetsästä kodin kautta vanhempien luokse grillaamaan. Nyt on ekat grillisafkat syöty, ai että oli hyvää smiley Demi leikki ja tutki pihalla, touhusi kokoajan jotakin. Tennispalloa heittelin ja neiti oli siitä kovin tohkeissaan. Isä korjasi samalla pihan aitaa ja jossain vaiheessa Demi kävi pöllimässä työhanskan ja ai että sitä iloa. Demi heitteli itselleen hanskaa ja hyppi ilmaan kuin mikäkin vasikka kevätlaitumella, oli kyllä niin söpö näky.

Illalla kotona harjailin koiria, Demiltä lähtee hurjasti karvaa, tosin en nyt sitten harjailekkaan ahkerasti jotta kaikki karvat ei lähde ennen näyttelyitä. Nitalla huomasin juoksun alkaneen, eli just sopivasti, blääh! Olin just ostanu lisenssin ja oli tässä kuussa tarkotus mennä  2x agilitykilapiluihin ja 2 x toko kokeeseen, nyt jää ne kyllä väliin sad No kyllähän noita kokeita tietty tulee, mutta onpa huono sattuma. Niistä edellisistä juoksuista kun on niin sairaan pitkä aika niin ei oikein voi ennakoida milloin alkaa...