Hahaa, nyt mä oon hyvällä tuulella  Kävin Puolarmaarissa koirien kanssa. Nita teki ruutua x 4, pallo joka kerta ruudussa, mutta kolmannella kerralla piilossa niin ettei sitä nähnyt. Meni ekalla kerralla sivusta sisään, mutta muilla suoraan ja millä vauhdilla, jess! Luoksetulon pysäytyksiä x 4, vähän venähti pysähdys mutta tuli lujaa. Tunnaria x 2 pillotettuna ja x 2 niin että oli vieras vieressä. Piilotetut piilotin vähän kauemmas ja tein harha hajuja matkalle ja ympäriinsä. Lähti itsevarmasti ja meni reilusti yli, avasi nenän ja alkoi työskentelemään. Käytti nenää todella hyvin, eikä luovuttanut vaikka hetki kestikin ennen kuin tunnarin löysi, toinen samanlainen joka myös hyvä. Tässä välissä otin tunnarin luovutusta, vähän epäilen etten tätä oo vielä tähän mennessä tehny (en ainakaan muista) ja meno oli kyllä sen näköistäkin. Toi tunnaria kyllä jonkin matkaa, mutta tiputti heti kun annoin lisäkäskyn sivulle, joten tätä piti sitten vähän hinkata ja sitten pudotteli tunnaria ihan kuin ei pystyis perusasentoon tulemaan tunnari suussa, ja niin sit vielä pureskeli ARGHH. Pureskelua toi neiti ei oo aikasemmin harrastanu, lopulta kumminkin onnistui . Sitten otin siis tunnarin niin että vieressä oli yksi viers. mua jännitti ihan kamalasti, mutta neiti meni rauhassa kapuloille, haisteli ja toi oman. Otin uudestaan, vaikka Nitan kanssa onnistuneen jälkeen ei pitäis joten riski oli suuri että epäonnistuu... no uusinnassa taas rauhassa, eka vieraalle haisteli ja totes ettei ole oma ja siirtyi omalle ja toi sen, voi jess sitä ILOA . On se vaan kiva että noita onnistumisiakin tulee, kun viime viikko oli kyllä sellasta pohdintaa ja masentelua...

Demi pääsi tietty kans töihin, se on niin ihanan innokas kun pääsee tekemään. Alkuun ruutua, vein Demin kanssa ketun ruutuun ja sitten lähetys jostain 5m päästä, tyyppi paineli menemään täysii!! Leikittiin pieni hetki ja vietiin kettu taas ruutuun. Nyt menin vajaaseen 10m lähettämään, lähti, mutta muutaman metrin päässä pysähtyi ja katteli muhun päin, en tehnyt mitään joten katteli ympärilleen ja bongas sen ketun ruudussa ja sitten paineli menemään . Tyyppi oli vaan niin mahtavan näkönen kun pysähty ja mietti mitä pitikään tehdä ja sit kun tajus sen ruudun/ketun, niin johan sytty lamppu päässä . Leikittin taas hetki, jonka jälkeen otin 2 x vauhtinouto. Hetsasin ja heitin ohjatun kapulan n. 8m päähän ja sinnehän se lähti hyvällä vauhdilla, odotin että ottaa kapulan suuhun jonka jälkeen juoksin karkuun ja sanoin vau ja otin ketun esiin jolloin irrotti kapulan. Uudestaan samalla tavalla ja yhtä hyvä lopputulos. Loppuun vielä 2 x sivulletuloja, ok. 

Meillä olis tänään olli HAU:n aksatreenit, jätin ne väliin koska Nitan vasen silmä rähmii paljon. Rähmiminen alkoi eilen aika yhtäkkiä ja se on vaan se vasen silmä. Yritin silmää tarkastella, mutten nähny siinä mitään. Todennäkösesti sinne on joku roska menny ja ärsyttäny silmää tai sit sillä on silmätulehdus. Oon nyt huuhdellu silmää silmävedellä, ja se on vähän auttanut, mutta saa nyt nähä josko tuokin pääsee eläinlääkäriin, jos ei silmä ala paranemaan. 

Ja Demi, siitä tuli tänään harvahammas. Ylhäältä lähtenyt yksi etuhammas ja alhaalta kaksi. Demillä alko siis hampaat vaihtumaan.