Tänään oli taas koko porukka kasassa, eli saatiin Katikin lomailun jälkeen treeneihin mukaan . Tarja oli rakentanu 1. luokan radan, ei taaskaan hajua kenen rata tai miltä vuodelta, mutta samapa tuo... Ei olla vähään aikaan otettu 1.luokan ratoja, on ollu vaikeempia tossa välissä, mutta tänään oli tavallaan tilanne katsaus.. tavoitteena tietty nolla rata.

Radalla oli pari vähän hankalampaa kohtaan, mutta mukava oli rata. Aloitettiin Nitan kanssa ja hyvin suju vaikka, esteeltä 2 tulikin vähän turhan iso käännös 3:s esteelle. Jatku siitä hyvin ja muurin jälkeen kepeille tultiin aika kovaa, mut onneks Nita haki oikeeseen keppiväliin , pujotteli todella hyvällä vauhdilla ja siitä sit hienosti jatkettiin. Putket, renkaat ja kontaktit suju hyvin ja lopputulos olikin 0-rata . Rata tuntu hyvälle, mutta koska mua jäi haittaa toi turhan iso käännös 2-3 välille niin halusin koittaa toista ohjausta, eli tein 1. esteen jälkeen vekin 2. esteelle ja heitto siitä 3:lle, kolmoselta takaaleikkaus muurille ja kepit.... toimi ton vekin kanssa tooosi hyvin! Hankalampi tai ehkä enemmän miettimisen arvoinen kohta oli myös putkelta 14. esteelle 15. Tossa lähinnä mietttimistä tuotti se että koirat tuli tosta esteeltä 15. ohi jos ohjaaja oli edennyt liian kauas putkelta, mutta onneks meillä ei ollu sitä ongelmaa.

Toi rata ja alun ohajusvaihdos tuntu tosi hyvälle ja kuinkas ollakkaan leijuin hetken pilvissä. Ja eipä menny montaa minuuttia niin päätettiin nyt sit  Emman kans mennä kisoihin 28.8. Ja kaikein lisäks mä oikeesti ostin lisenssin tänään ja ilmottauduin HSKH:n kisoihin 28.8. Eli nyt mulla on agility lisenssi ja ekat viralliset kisat 1,5 viikon päästä, HUI!