Töiden jälkeen hain Nitan kotoa ja suunnattiin auton nokka kohti Vantaata. Meillä oli treffit Annen ja Reetan kanssa. Yhteislenkki oli luvassa, ja vaikka pakkasta oli lähemmäs 20 astetta ei se meidän lenkkeilyä pahemmin haitannut. Metsään suunnattiin ja siellä Nita ja Reeta pääsivät vapaana juoksemaan, voi sitä riemua . Tytöt kyllä nauttivat toistensa seurasta, niin kivaa oli taas painia yhdessä ja vetää pientä rallia. Viime kerralla tytöt eivät oikeen leikkineet kun Reeta oli sillon valeraskaana eikä oikeen välittänyt Nitasta, mutta tänään oli jo ihan eri meininki . Päästiin myös Annen kanssa päivittämään kuulumisia, olipa kyllä kiva nähdä. Vähän aikaa on jo vierähtänyt edellisestä kerrasta. Kiitos kovasti Anne ja Reeta lenkkiseurasta!

Kotiin kun tultiin huomasin Nitan oikeessa takajalassa verta. On lenkin aikana telonyt oikeen takasen yhden varpaan. Kynnen tyvestä, tuli verta. Suihkuttelin jalkaa ja putsasin Betadinella. Varpaassa ei näkynyt mitään haavaa, joten johonkin on sen kai vaan kolautanut ja pikkasen verta sen takia tullut. 

Aksasta sen verran, että meillä on nyt HAU:n treenit tauolla. Purina areena on käyttökiellossa toistaiseksi, eikä vielä tietoa milloin siellä saa seuraavan kerran treenata. Joten meillä ei ole nyt vähään aikaan ohjattuja treenejä . Toivottavasti halli saadaan pian kuntoon.