Nyt taitaa olla se hetki, että pitäis käydä läpi vuoden 2010 tavoitteet ja miettiä uudet tavoitteet vuodelle 2011.

Tälle vuodelle ei kovin kummosia tavoitteita laadittu. Tokossa tavoitteena oli saada yks ALO 1-tulos ja mun oli tarkotus saada itseni innostumaan kisaamisesta. Saavutettiin kummatkin tavoitteet. Keväällä käytiin ekassa alokasluokankokeessa josta saatiin 2-tulos, kun paikallamakuu meni nollille. Kesän aikana tehtiin paljon töitä paikallamakuun kanssa ja kun elokuussa mentiin uudestaan kokeeseen niin homma toimi ja saatiin se odotettu 1-tulos. Elo-syyskuun aikana saavutettiin TK1 joka ylitti jo tämän vuoden tavoitteet. Toinen tavoite koski lähinnä mua itseäni. Olen aina jännittänyt kisaamista todella paljon enkä ole oikein koskaan nauttinut koko kisaamisesta. Olen harrastanut ratsastusta ja kisannut jonkun verran mutten koskaan nauttinut siitä, joten asetin itselleni tavoitteen, että oppisin nauttimaan kisatilanteesta. Tässä onnistuin ja kisakärpänen iski muhun.

Agilityssä tavoitteena oli mennä möllikisoihin. Tavoite saavutettiin keväällä ja kesällä osallistuttiin virallisiin kisoihin. Käytiin kisaamassa Vantaalla, jossa 2 starttia ja heti tokasta startista saatiin eka 0-tulos hyppäriltä. Kirkkonummella käytiin myös kahden startin verran ja sieltä tulikin toinen 0-tulos, tosin nyt agilityradalta. Eli 4 starttia ja 2 x 0-tulos

 

Tavoitteet vuodelle 2011

Toko: tavoitteena kevään aikana saada vähintään yks AVO 1-tulos ja syksyn aikana startata VOI:ssa. Voittajassa tavoitteena on saada tulos, olkoon sitten vaikka kolmos tulos.

Agility: tavoitteena saada talven/kevään aikana se viimeinen nousu nolla ja siirtyä 2-luokkaan. 2-luokasta olis tavoitteena saada 0-tulos sijoittuen. Jotta olis mahollisuuksia saada 2-luokasta 0-tulos sijoittumalla olis saatava kepit kuntoon. Eli vuoden tavoitteeseen kuuluu myös saada kepit sujuviksi ja nopeemmiksi sekä kontaktiti kuntoon. Ilman keppejen sujuvaa suorittamista ei meillä aika riitä 0-tulokseen sijoittuen.

Luonne: saada paikka luonnetestiin vuoden 2011 aikana.