Aamutreenit Juvanmalmilla Monican ja Bonnien, Katin ja Kiivin sekä Emman ja Sonian kanssa. Rakennettin ykkösluokan kisarata jossa 15 hyppyä (piirtämäni kuva ei ole oikeassa mittakaavassa vaan pelkästään suuntaa-antava). Rata oli oikeen kiva, valsseja ja persjättöjä sain tehtyä ja yhden takaaleikkauksenkin. Radalla oli mm. muuri joka on tuottanut aikaisemmin ongelmia mutta tänään se sujui ilman yhtäkään pudotusta . Kontaktit meni hyvin, mutta kepit todella huonosti. Nita haukkui ja haukkui ja vaikka kuinka yritin ohjata selkeästi niin ei saatu keppejä sujumaan radalla. Kepit tuli yllättävän hankalaan kohtaan rataa, ei olla nimittäin aikaisemmin treenattu keppejä sellaisesta kulmasta kun mitä ne nyt tuli radalla. Tosin sehän on vaan hyvä niin tuli tajuttua että sellaistakin pitää harjoitella. Tehtiin rata kahteen kertaan ja toisella kerralla meni muuten virheettömästi paitsi siis kepit. Estekorkeus oli 55-65 cm.

Hallin pienemmällä puolella treenattiin keppejä sekä kulmaa ja u-käännöstä. Sekä kulma että U menivät todella hyvin. Keppeihin tarvitaan kyllä vielä paljon treeniä, Nita on niissä todella epävarma, siis jos ohjaan ns. väärältä puolelta.

Tokoiltiin myös loppuun vähän. Seuraamiset ihan ok, katsekontakti ihan hyvä, mutta ei ollut mitään innokasta seuraamista. Liikkeestä seis, oli hyvä. Luoksetulo ekalla hieman hidas, tokalla todella hyvä. Vauhtia oli ja perusasento oli suora. Otin myös hyppyä pitkästä aikaa. Hyppäsi vasta toisella käskyllä, mutta pysähtyi heti hypyn jälkeen käskystä. Loppuun vielä 2 min paikallamakuu niin että Sonia oli häiriönä. Paikallaolo sujui hyvin, muutama hiljanen piippaus vähän ennen kuin 2 min tuli täyteen.