Käytiinpäs Hyvinkäällä Pian luona. Otettiin Demistä vähän kuvia ja käytiin uimassa tai siis koirat kävi. Einari pääsi Demin uimaopettajaksi, voi vitsit miten hienosti ne toimi! Ajattelin että saas nähdä miten menee, Einari kun on valtavan innokas poika, mutta hienosti ne vedessä ja rannalla oli. Einari meni tietty eka veteen ja me siinä perässä ja Demi tuli sitten viimeisenä, mutta tuli kumminkin. Mentiin sen verran syvälle että Demin tassut ei ylttänyt pohjaan ja voi vitsit, tyttö ui niin rauhassa ja maltillisesti. Välillä pientä räpiköintiä ja tassut siinä vähän liian korkeelle nousi ja kerran yritti Einarin selkäänkin kiivetä, mutta hyvin kyllä ui! Oli nuo kaks vaan niin söpöjä siellä vedessä  Kiitos Pia, oli mahtavaa nähdä 

 

Demi & Einari

 

Demi 15 vko

Illalla mentiin Sporttikoirahallille, päätin ottaa Deminkin mukaan kun kaikki ei tullu paikanpäälle. Nitan kanssa ei ollut tavoitteet korkeala treenin suhteen kun mietin vielä sitä perjantaita ja ajattelin että kunhan koira edes tulee halliin ja hengailee niin se on jo voitto. Otin eka vaan lyhkäset kepit ja paljon palkkaa, oli stressaantunut ja vähän pelokas, leikkiä ei halunnut joten tehtiin nameilla, keppien jälkeen vaihdettiin vuoroa ja myöhemmin Nita pääs tekemään sellasta rataa, jossa treenattiin takaakiertoja, keppejä ja kontakteja. Takaakierrot oli vaikeimmat, mun täytyy ehtiä edelle jotta saan Nitan kiertämään esteen takaa, näitä pitäis treenata huomattavasti enemmän. Kontaktit oli ihan super, sekä puomi että A-este  niin ja haki kepeille hyvin esteen takaa! eli kun otin Nitan uudestaan niin toimi jo ihan normaalisti ei ollut juuri ollenkaan jännittynyt ja pystyi keskittymään hyvin, joten ehkäpä päästiin ongelman yli?! Demi pääsi tekemään putkea. Kati piti Demistä kiinni kun menin putken päähän ja houkuttelin tulemaan läpi, tosin ei sitä tarvinnut houkutella kun näki oman ketun putken päässä niin tuli reippaasti läpi, näitä muutamia toistoja jonka jälkeen vaan leikittiin. Tänään en edes ottanut Demille häkkiä, vaan sai olla seinässä kiinni niin kuin muutkin ja tyttöhän odotti siellä nätisti ja HILJAA!

Tiistaina Demillä tuli täyteen 15 vko:a, on se vaan iso tyttö! Käytiin eläinlääkärissä pissanäytteen kera ja virtsatientulehdushan sillä on. Saatiin antibiottit ja elämä jatkuu. Demi paino muuten jo 10,05 kg.