Eilen taas collieiden vuorolla tokoilemassa. Alkuun hyppyä, meni tosi kivasti, hyppäs hyvin ja istui heti ja oli aika keskellä estettä. Myös hyppy takasin onnistu. Tunnaria neljällä ja kannet jokaisen päällä. Eka kerta meni hyvin, haisteli kunnolla ja toi oman, jee! Uudestaan ja nyt maisteli ja toi väärän. Luoksetulon pysäytystä joka toimi kun oli pallo apuna. Pari kertaa myös pelkkä ksäky, pysähty hyvin. Ennen näitä yritti ennakoida ja pahasti, mutta otinkin sillon vaan läpijuoksun. Seuraamista joka aivan kamalaa lahnailua, yök! Otin lelunkin avuks (oli näkyvillä), mutta eipä kauheesti parantunut. Nita oli ihna muissa maailmoissa ja vaan haisteli maata ja oli pää pilvissä. Paikallamakuuta eka yksin reilu 3min (olin piilossa), oli hiljaa ja nätisti, JESS! Vähän myöhemmin uusinta Taran kanssa, nyt aikaa joku reilu 2 min. Oli hiljaa edelleen, mutta oli läähättänyt paljon. Tara oli aika levoton, mutta ei vaikuttanut Nitaan kovinkaan paljon.

Tänään käytiin katsastamassa meidän pelto ja niitty, sehän on hitsi vie sulanut ja kuivanut kokonaan  . Nita oli kyllä niin ilonen kun pääs pellolle riekkumaan, voi sitä pientä onnellista eläintä . Ei olla siis tuolla pellolla käyty pakkasten jälkeen kun se on aina jonkun aikaa ihan kelvottomassa kunnossa, sairaan mutanen niin ettei sinne voi hetkeen mennä, mutta onneks nyt on taas peltolenkit kuvioissa. Kun tultiin kotiin niin tein tohon yhelle nurtille pienen tunnari treenin. Piilotin yhden tunnarin nurmelle, päälle lehtiä ja kuivaa heinää, mutta niin ettei erottunut muusta ympäristöstä. Neiti lähti innokkaasti, mutta rauhassa haistelemaan ja nopeasti löysi tunnarin, mahtavaa. Otin vielä uudestaan toiseen kohtaan ja yhtä hienosti meni. Mun kulta ehkä alkaa oikeesti tajuuman jutun juonen. Täytyy vaan nyt vahvistaa yhdellä ja välillä sit taas kokeilla muutamalla jossa mukana hajuttomia, niin ja kannet päälle. Ilalla vielä paikallamakuu piilossa, aikaa 3 min 15 sek, hyvin.

Oonkin unohtanu kirjottaa meidän uudesta leikistä. Nita nostaa erilaisia asioita lattialta mulle käteen. Ei olla kauheen montaa esinettä vielä koitettu, mutta nää nousee lattialta: avaimet, kynsilakka purkki, taskulamppu, kuulakärkikynä ja huulirasva. Alkuun ei oikeen innostunut, mutta ekan esineen jälkeen jo innostu. Tähän mennessä vaikein on ollu avaimet, Nitan mielestä metallinen avainrengas on ällö.