Hiljasissa merkeissä on tää viikko vedetty. Ite oon vielä toipumaan päin, joskin jo terve, mutta rauhassa pitää vielä reilu viikko elellä, eli ei hikilenkkejä ym. Alkuviikosta, olisko ollu tiistaina olin ihan intona ja päätin vähän tokoilla tossa meijän parkkiksella. Nitalla oli kierroksia lasissa ehkä tuhat, joten keskittyminen oli hippasen huonoa. No mulla oli suuret suunnitelmat, noutoja puu ja metallikapulalla sekä avoimen liikkeitä, niin että tiiän missä mennään. No eihän se ihan niin menny kun olin ajatellu. Nitalla kierroksia ihan liikaa, keskitty kaikkeen muuhun paitsi muhun ja tokoiluun, voi plaah, olis pitäny lopettaa heti alkuun, mutta ei! Mä oon niin pirun fiksu että ku jotain keksin niin vien sen läpi vaikka ei mikään onnistu, voi haloo! Eli noutoja alkuun, puukapulalla meni ihan ok, vähän taas heitteli kapulaa mitä ei oo tehny piiitkään aikaan. Otin uudestaan ja sama jatku, no mitä teen otan tietty vielä pari kertaa uudestaan. Eli epäonnistuneeseen suoritukseen lopetettiin. En tiedä mikä muhun meni mut päätin sit kokeilla metallilla kun puisella ei onnistunu, voi apua. No eihän siitäkään mitään tullu, neiti ei ottanu metallia suuhun ja kun vihdoin ja viimein sen otti niin tietty tiputti sen saman tien. No tää jäi tähän. Otin myös jääviä avoimen tyyliin, ne sentään toimii. Luoksetulon pysäytyksiä myös, eka pysäytys ja heti pallo perään, sit väliin läpijuoksu ja vielä kerta pysäytyksellä, mutta nyt palkka vasta kun pysähty, ja hyvin pysähty. Lyhkäsiä seuraamisia, huonoa oli, edisti ja vilkuili millon mitäkin lehteä joka lensi... Loppuun kaukoja i-m, muutama vaihto istumiseen edelleen useampi käsky vaikka oli ihan lähellä. Mä niin inhoon noita kaukoja  . Lopputulos siis se että ei olis pitäny treenaa ollenkaan kun alko huonosti, mutta tyhmä mikä tyhmä! Niin ja toi ulkotreeni ei ollu hyvä idea koska ulkona tuuli ihan pirusti ja oli kylmä ja meikäläisen yskä oli aika järkyttävää ton pienen ulkoilun jälkeen, meinasin yskiä keuhkot pihalle.

Tänään oltiin Bembölessä pidemmällä lenkillä siskon ja ranskiksten kanssa. Vointi on jo parempi ja vähän nyt piti testata kuinka pystyn pidempää lenkkiä tehdä, sujui ihan hyvin, kunhan rauhallisesti kävelin. Nita ja Ruuti veteli taas ihan hullun lailla pitkin maita ja mantuja, ne on niin ihania kun on niin intoa täynnä ku pääsee yhessä lenkille .  Välillä sato rakeitakin, mutta ei se menoa haitannu. Metsässä oli aika märkää ja mutasta ja koirat olikin sit sen näkösiä. Nitalla oli sitäpaitsi puol metsää mukana pöksykarvoissa. Välillä kyll tekis mieli leikata noi pöksyt pois. No pääsinpä selvittelemään housuja ja poistamaan sielä metsän tuliaiset. Kotona olikin sit väsynyttä koiraa.

Ennen iltaruokaa päätin ottaa pienet sisätreenit. Alkuun kosketusalustaa, hyvin muisti vaikkei vähään aikaan olla treenattu. Sit perusasentoja, hyvin tuli ja oikeeseen kohtaan. Täyskäännöksiä namiavustuksella, tiiviitä oli. Loppuun noutoja. Eka puukapulalla, intona nouti ja luovutti hienosti perusasennosta. Otin uusiks ja nyt hämäsin luovutuksessa, eli laitoin kädet kapulan molemmille puolille, mutta en ottanu kapulaa, meinas tiputtaa kapulan, mutta tiivisti sitten otetta, jess! Päätin ottaa riskin ja kokeilla taas metallilla, lähti hienosti, vähän tassuilla leikki kunnes otti suuhun, luovutti edessä, kun pyysin sen ennen kun ehti tulla sivulle. Otin uudestaan, nyt otti heti suuhun ilman leikkimistä ja tuli sivulle ja luovutti hienosti. Ei pidä metallia niin tiiviisti kun puista, mutta en tee siitä ainakaan vielä ongelmaa. Eli ihan onnistuneet pienet sisätreenit ennen ruokaa .

Sunnuntaina olis tarkotus mennä Kirkkonumelle agilitykisoihin. Oikeesti en lääkärin mukaan sais mennä, kun mulla oli se keuhkokuume, mutta meen nyt kumminkin. En vielä tiedä meenkö kummatkin radat vai vaan toisen, kattoo sit sunnuntaina kuinka kuollu oon ekan radan jälkeen. Jos yhtään henkee ahistaa tai yskittää kovin niin jätän kyllä suosiolla toisen radan väliin.