Ajelin eilen illalla Nitan kanssa Hyvinkäälle, käytiin paikkaamassa lauantain tunti. Oltiin Mimmin treenissä joten oli mukava päästä treenaamaan toisessa porukassa, vaihteeks. Mimmi oli rakentanut radan jossa oli 21 estettä, tehtiin rata kahdessa osassa. Tässä ratapiirrustus:

Rata ei tuntunut vaikealta koska saatiin rauhassa miettiä ohjauskuvioita, sekä sitten vielä saatiin koirakohtasia vinkkejä. Nita hypääsi kaikki esteet niin kuin pitikin, ja niin kuin ohjasin, mutta siis itse ohjasin muutaman kerran "väärin", eli kun piti tehdä persjättö niin valssasin koska se tulee niin automaattisesti. Valssi ei kyllä ollut mitenkään väärä ratkasu, mutta Mimmi totesi että valssin kun vaihdan persjättöön niin saadaan nopemapi aika. Ekalla osalla rataa tehtiin valssi tokalle esteelle, 3 ja 4. meni takaakiertona, ennen A-estettä (5.) tetiin valssi jotta saatiin vaihdettua ohjauspuolta. Este 6 jälleen takaakieetona ja sitten vaan täydellä juoksulla esteet 7. ja 8 ja sitten hidastus jotta sain ohjattua kepeille jotka meni ihan hyvin. Keinu meni hyvin, esteiden 11. ja 12. väliin persjättö jonka siis ensin tein valssina ja sitten vaan este 12. ja putki (13).

Radan toinen osa sujui hyvin ja päätin tehdä valssin keppejen jälkeen jotta sain vaihdettua taas ohjauspuolta, sitten esteen 7. jälkeen olin päättänyt tehdä persjätön joka onnistui hyvin. Mimmin ehdotuksesta kokeiltiin myös samaan kohtaan takaaleikkausta joka sujui myös ihan ok, mutta tässä Nita tarvitsee todella paljon isomman käskyn, kunnon käsimerkin, ei siis irtoa niin hyivn. Saatin todella hyvää palautetta ja Mimmi ehdottikin että osallistuttaisiin joulutauolla möllikisoihin. Aletaan olla valmiita mölliluokkiin . Treenit tuntuivat todella hyviltä ja tuntuu että ollaan kehitytty aika lailla.