Aamulla Juvanmalmille agitreeneihin jossa myös vähän tokoiltiin. Alkuun rakennettiin rata jonka jälkeen vuoroa odotellessa otettiin kepit pari kertaan kumpaankin suuntaan ja sitten vielä keinu pariin kertaan. Hyvin meni molemmat, kepeissä oli taas kunnon rytmi ja vauht, hyvä. Sitten olikin meidän vuoro mennä radalle. Radan haastavin kohta oli 3. esteeltä muurille (4.), oma ohjaus ihan päin jotain ja ohi meni, mietin uuden ohjauksen joka toimi hyvin. Puomi meni ihan hyvin, tosin kontaktilla hiukkasen ongelmaa, tähän avuksi namialusta ja Mimmin ohjeiden mukaan toimi ihan ok, tosin pitää harjjoitella kotona lisää. Loppurata meni todella hyvin, tosin ennen rengasta päätin ottaa Nitan kunnolla kontaktiin ja päädyin pysäyttämään ja pysähdyksestä sitten rengas, ja lopputlos oli se mitä halusinkin eli ei mennyt ohi, jess ja sitten loput esteet ihan putkeen ilman ongelmia.

Sitten seuraavaa vuoroa odotellessa otin seuraamista, ei edelleenkään oikin toimi hallissa. Nita kun tuppaa katsomaan esteitä ettei vaan vahingossa niihin törmää, mutta kun esteisiin tarpeeksi etäisyyttä niin kontaktikin löytyi taas entiseen malliin. Pari lyhyttä paikalla makuuta, ei vinkunut, hyvä. Toko esteen otin kerran, ihan vaan testinä. Meni ensimmäisellä kskyllä ja pysähtyi heti käskystä, jess! Loppuun noutokapulan pitoa joka ei enää toimi niin kuin aikaisemmin, ei siis pidä, pudottaa. Päätin kumminkin kokeilla ihan noutua niin että heitin kapulan parin metrin päähän ja nouto käskyllä lähti hakemaan, piti hetken suussa, mutta tiputti heti kun kehuin. Sama uudestaan, pysyi pidempään kun en heti kehunut.

Kakkos rata meni ilman ongelmia, oli helppo, mutta se olikin tarkoitus. Treenit meni siis mukavasti.

Iltapäivällä olikin sitten pesun aika. Pesin Nitan kokonaan. Neiti ei ajatuksesta kauheasti innostunut, seisoi paikoillan ja välillä hitaasti yritti siirtyä kauemmas ja kauemmas suihkusta, käskystä tosin tuli aina takaisin. Pesun jälkeen palkaksi kuivattua lohta, se kelpasi hyvin