Enpäs ole vähään aikaan mitään kirjoittanut, mutta eipä nyt olekkaan mitään oikeestaan tehty. Viime viikolla joku päivä tokoilin Haukilahdessa. Olis tietty kannattanu kirjottaa muistiinpanot koska näin viikkoa myöhemmin ei enää kaikki muistu mieleen, mutta yritetään...

Eli viime viikolla otettiin ainakin ruutua. Pallo viettin ruutuun alkuun Nitan nähden ja myös muutaman kerran niin ettei nähnyt. Pari ekaa kertaa meni ruutuun oikeesta reunasta, mutta loput meni hyvin, tosin teki aina jonkun pienen kaarteen matkalla. Jättöliikkeet avoimen tyyliin, hyvin. Luoksetulon pysätyksiä x 2, muistaakseni nää meni hyvin, pelkällä käskyllä. Kaukoja, i-s vaihtoja. En muista onko näitä oikeen aikasemmin tehty, mutta hyvin nousi ja pysyi paikoillaan. Namiapu ja jumpaten siis näitä tehtiin. Myös m-s jotka myös hyvin, namiavulla jumpaten. Seuraamista, joka muuten ihan hyvää, mutta edistää vähän, just sen verran että kun pysähtyy on vähän liian edessä ja kun siitä sitten yritti ottaa sivuaskelia vasemmalle niin toodella hankalaa oli. Oikeelle sivuasekeleet ihan ok. Paikallamakuu piilossa, näyttäydyin tosin välillä. En tiedä paljon aikaa otettiin, mutta oli piippaillut hiljaa, mitä en ite kuullut.

Maanantaina ei päästy aksaamaan kun oli liikaa pakkasta, huonolta näyttää tällä hetkellä myös tuleva maanantai. Harmi vaan olis kiva päästä hallille. Sunnuntaina meen kyllä Sporttikoira hallille meidän omalla vuorolla.

Tän viikon keskiviikkona käytiin Canis hallissa tokoilemassa. Oli ihan hirmu kylmä ja ilman hanskojahan siellä oltiin, niin näpit ja kaikki paikat oli kyllä ihan jäässä treenien jälkeen. Nita oli vähän väärässä viretilassa, mikä aiheutti kovaa ääntelyä, haukkui ja piipitti. Yleensä hiljenee kun aletaan kunnolla hommiin, mutta nyt ei. Puolet treenistä meni äännellessä, vasta loppua kohden hiljeni. Alkuun ruutua jossa lelu. Hienosti löysi ruutuun vaikka matkan varrella olikin vähän merkkejä hämäämässä. Taidettiin ottaa 3-4 krt. Luoksetulon pysäytyksiä x 2. Ihan hyviä. Kaukot avoimen tyyliin 5 m päästä, hyvin. Hyppynouto, jossa heitin kapulan todella vinoon (vahingossa). Nita tais varastaa ekalla, mutta nouti hyvin ja tuli esteen myös takasinpäin vaikka linja kapulalta suorinta tietä olis menny varmaan 2 m esteen ohi. Uus yritys, nyt malttoi odottaa, hienosti meni. Tasamaa nouto x 2, hyvin. Loppu perusasentokin oli luovutuksessa suora! Jäävät seuraamiskaaviossa, kaikki hyvin, istumiseen pieni käsimerkki. Paikallaoloja, mutta ne kusi ihan totaalisesti. Ääntelee niin kamalasti että ottaa päähän. Olin esillä ja liikuin 5-8 m säteellä, mutta piippas ihan jatkuvasti . Oikean viretilan löytymisen jälkeen otettiin uudestaan, nyt hiljaa, joten päätin käydä piilossa joka johti heti piippailuun. 

Nita oli treenissä selkeesti liian korkeessa vireessä ja silloin ääntelee kovasti. Yks syy tähän on se, ettei viikkoon oltu oikeestaan tehty mitään ja lenkitkin on ollu lyhkäsiä kun on ollu paljon pakkasta ja Nitan tassut on palellu. Mutta oikeen viretila löytäminen ei oo ihan helppoa meille. Optimaaliseen tilaan pääseminen vie aina pienen hetken, joskus pidemmänkin.