Tänään päästiin piitkästä aikaan pentuagilityyn. Meillä on jäänyt 2 krt väliin kun ei sitä hemmetin autoa ole. Tänään olis myös jäänyt treenit väliin ellei ihana sisko olis taas jeesannut. Lähti siis mulle kuskiks treeneihin 

Tehtiin kahta treeniä. Kaisan kanssa teemana oli jaakotus, tehtiin sitä kahdella hypyllä. Eka laitettiin ekan siivekkeen luo palkka jolloin saatiin koira kääntymään oikeeseen suuntaan vaikka jaakotuksen aikana käännytäänkin koiraa päin. Tää suju hyvin, joten kun oltiin muutama toisto tehty molempiin suuntiin niin laitettiinkin palkka toisen hypyn taaksen, jolloin palkka ei enää ollut siivekkeen luona apuna. Suju tämäkin tosi hyvin, hyvä Demi 

Pedun kanssa tehtiin "rataa", este-este-u-putki-este-muuri. Tätä tehtiin joko suorana ratana tai sitten väliin laitettiin valsseja. Demin kanssa tehtiin ihan vaan suorana koska tarkotuksena oli saada Demiin lisää vauhtia, eikä niin että tehdään valsseja ja vauhti vaan hidastuu. Saatiin pari ihan nopeeta suoritusta, jess! Tosin Demin nopee suoritus ei ole verrannollinen muiden ryhmäläisten nopeaan suoritukseen, mutta sehän ei haittaa. Meillä on eri vahvuudet kuin muilla. Ja pieni selvennys, pennut eivät hyppää muuta kun speed pumpien yli ja muurissa oli pelkät muovipalat . Joten esteiden korkeudet on huimat  5-10cm. Joten kenekään ei tarvitse järkyttyä että hyppyytän alle 8kk pentua ihan esteiden yli.

Yksin sai treenata myös keppejä ja kun verkot oli paikoillaan niin pakkohan se oli niitäkin ottaa. Otin kuusi toistoa, tahti ei ihan löytynyt tänään, mutta hyvin eteni kumminkin pää alhaalla. 

Jäi oikein hyvä mieli näistä treeneistä. Ensi viikolla on onneks treenit vaikka se onkin päivää ennen itsenäisyyspäivää, jee!