Ollaan vuokrattu hallivuoro omatoimiseen agi treeniin Espoon Juvanmalmilta. Halli on teollisuushalli, joka lämmitetty ja jossa on tekonurmi sekä agilityesteet. Halli on hyvän kokoinen sekä valoisa ja plussaa tietty lämmityksestä, talvellakin plus 15 astetta. Ollaan omalla porukalla eli mukana meidän lisäksi Monica-Bonnie, Kati-Kiivi, Emma-Sonia sekä Heidi-Riku.

Tehtiin tänään rataa joka oli muunneltu sekä lyhennetty ykkösluokan rata. Tässä ratapiirros:

Tehtii rata siis kaksi kertaa, käännettiin pituus toiselle radalla jotta hyppy tuli oikeasta suunnasta ja pari estettä eri tavalla, muuten siis käännetty rata. Eli rata 1: este - pituus - putki - putki - este - este - este - este - muuri - este. Tämä rata oli oikein mukava, vähän samantyylinen mitä treenattu AST:n kurssilla, vaikein kohta oli este 5, Nita hakeutu toisesta putkesta useamman kerran minun vasemmalle puolelle vaikka yritin ohjata Nitaa oikella kädellä kiertämään esteen toiselle puolelle ja sitten sylikäännöksen kautta 6 esteelle. Sain tämän kohdan toimimaan vasta kun otin namia oikeaan käteen jolloin Nita automaattisesti hakeutu oikealle puolelle ja sitten olikin helppo saada hyppy niin kuin oli ajatellut, tein muutaman toiston ilman namia, hyvin meni. Muuria ei oltu koskaan ennen hypätty joten laiton minikorkeuden muurin, hyvin meni.

Rata 2: este - muuri - este - este - este - este - putki - putki - pituus - este. Kakkosradalla ongelmana se että Nita meni heti ekan esteen ali niin kauan kunnes laitoin esteen 45 cm niin ettei mahtunut enää ali. Seuraava ongelma oli muurin jälkeen, ensimmäisen kerran Nita meni muurilta putkelle mutta toisella kerralla kuunteli ja meni radan oikein, juuri niin kuin ohjasin, hyvin meni.