Iltapäivällä meillä oli Tiinan johdolla haku treenit Mankkaalla. Metsä oli kai jotain sekametsää, lähinnä mäntyä, ja paljon isoja kiviä joten piiloja oli helppo löytää. Demi sai aloittaa. Kirsi oli taas meidän maalimiehenä, eka piilo oli männyn juurella, Kirsi oli kääriytyneenä maastokuvioiseen kankaaseen. Tultiin siksaksilla ja välillä Demi sai hajun, mutta viipotti sinne sun tänne ja alku oli aikamoista kaaosta. Kirsi kumminkin löytyi, mutta aikakauan siihen meni, ja hajun sai todella myöhään, ihan muutaman metrin päästä. Huomattiin tosin ettei ihan lähestytty optimaalisesti, tuuli tuli ihan muualta kuin mitä ajateltiin ja sen takia haju oli vaikea saada. Otettiin uudestaan, maalimies vaihtoi piiloa ja sillä aikaa me käveltiin ihan toiseen suuntaan jotten vaan nähdä minne maalimies menee. Kun oli valmista niin lähdettiin lähestymään, Demi sai tosi kauaa hajun ja mä juoksin pitkän liinan kanssa sen perässä kunnes olin ihan 100% että oikeella hajulla on joten uskalsin päästää liinan irti. Todella hyvällä vauhdilla meni ja löysi maalimiehen toisen männyn alta. Demi sai hajun tällä tokalla kerralla jostain 15-20m päästä, oli kyllä niin makeennäköstä kun lähti menemään niin määrätietoisesti hajun perässä. Otettiin vielä neljäs piilo. Taas odoteltiin hetki ja kuljettiin toiseen suuntaan ja kun mm oli paikoillaan niin lähdettiin kulkemaan ja taas sai Demi hajun heti, vautsi! Päästin melkein heti irti kun oli niin määrätietoinen. Sikamakee oli tämäkin, eli kaksi ihan nappisuoritusta. Jäi kyllä taas mahtava fiilis. Ja Demi niin tykkää tästä touhusta  Demin jälkeen olinkin sitten mm Nooalle, sain mm. maata kuopassa ja Nooalainen tuli päälleni ja jäi siihen syömään herkkujaan, siinä mun selänpäällä köllötteli ihan rentona, ei kiirettä minnekkään. Onneks Nooa on vasta pieni poika, toista vois olla kun olis joku aikuinen 30kg colleiuros selänpäällä  On hakuilu kyllä hauskaa touhua, voi ulkopuolisen silmin näyttää vähän hassulle kun makoillaan siellä metsässä ties missä asennossa piiilossa, hih.

Hakutreeneistä ajeltiin vielä Puolarmaariin jossa minitokot ja sen jälkeen leikkiä. Demi teki seuraamista, oli suora. Seuraaminen on edelleen imutusta. Vauhtinouto x 2. Hyvin, tosin tyyppi tekee aikamoisia loikkia sinne kapulalle  Vauhtiluoksetulo joka myös hyvä. Ja loppuun paikallamakuuta, kerran nousi ylös kun olin siirtymässä kauemmas, mutta muuten hyvä. Nita teki seuraamista, ja huomattavasti parempaa kuin viimeksi. Oli kyllä innokas, mutta paikka pysy paremmin ja oli muutenkin aavistuksen rauhallisempi. Eka tein ihan vaan askeleen seuraamisia, jotka hyviä ja sen jälkeen pidempi pätkä käännöksillä ja juoksulla. Hyvin meni.

Ja loppuun tytöt pääsi leikkimään Nooan kanssa niitylle.

Demi sai muuten tänään Nitalta pienen tukkapöllyn. Nita söi luuta ja Demi tapansa mukaan menee siihen härkkimään ja yleensä haukahduksenkin päästää. 9 kertaa 10, Nita luovuttaa Demille luun, mutta ei tänään. Kun Demi ei tajunnut lopettaa niin Nita otti karvoista kiinni, jonka jälkeen Demi siirtyi syrjään ja Nita jatkoi luun syöntiä. Toi härkkiminen on Demille niin tyypillistä. Sitä tapahtuu todella usein ja melkein aina Nita vaan antaa Demille luun eikä jaksa mitään kovistella. Oli kyllä oikeesti kiva kumminkin huomata että Nita vieläkin sanoo Demille jos ottaa päähän sen käytös, välillä kun tuntuu siltä että Nita vaan tyytyy tilanteeseen ja antaa juniorin päällepäsmäröidä.