Tänään jälleen Tarjan agility treenit Hyvinkäällä. Hyppäriä, pelkillä perusesteillä ja putkella. Oli kyllä sellasta vääntöä ja kääntöä, että voihan... Ihan hyvin treenit kumminkin meni, itellä vaan keskittyminen oli vähän huonoa ja ohjaaminen siis sen mukaista. Ei saatu kumpaakaan rataa nollalla läpi, mutta ihan hyvin kumpikin  osio meni, mutta uusintakierroksella virheitä kyllä riitti. On se yllättävää että koira hyppää väärää estettä tai väärään suuntaan kun ohjaaja juoksee vaan eteenpäin ja unohtaa katsoa minne koira jäi . Kummassakin radassa oli meille yksi vaikea kohta, jota vähän hinkattiin jotta saatiin toimimaan. Vauhtia oli ihan ok tänään, enemmän olis tietty voinu olla, mutta toisaalta käännöksiä ja tiukkia sellasia oli paljon joten se kyllä hidasti vauhtia.

Treenasin kentän toisella laidalla myös keppejä ja puomin alastulokontaketja. Puomin kontaktit sujuu jo ihan ok "koske" käskyllä, eli tulee oikeeseen paikkaan ja odottaa vapautusta. Kokeilin myös 2 kertaa A:esteellä, mutta siinä ei toiminut. Tarviin apuohjaajan tähän, koska Nita tulee niin kovaa alas, eikä jarruta jolloin kyllä koskettaa kontaktia, mutta ei pysähdy kontaktille niin kun olis tarkotus. Eli tarttis apuohjaajaa joka hidastais vauhtia, eli käytännössä koira hihnaan ja hihnan avulla hidastetaan tai sit pitäis treenaa A:ta loiventamalla sitä jolloin Nitan olis helpompi pysähtyä kontaktille.

Nita meni autoon tosi nätisti, mutta possuili kyllä Hyvinkäällä takasintulomatkalla. Meni kyllä nätisti autoon, mutta kun ooteltiin että Kiivi hyppäis autoon niin Nita hyppää autosta ulos ja lähtee karkuun. Juoksi sit parkkiksella hetken (onneks ei ollu autoja liikkeellä), kunnes tuli kun sille huusin, voi p*****e että toi osaa olla välillä niin raivostuttava! Mun pikku possu, välillä niin raivostuttava mutta kumminkiin niin ihana.

Sain muuten eilen varattua Nitalle paikan MH-kuvaukseen (huhtikuu 2011). Olin aikasiin liikkeellä, soitin aamulla 7:35 Jannicalle, ja paikka irtos. Ne paikat meni taas ku kuumille kiville, mut onneks huomasin ilmotuksen foorumilla ja pääsin soittaa heti aamusta.

Niin ja sain myös Nitalle peruutusajan eläinfysioterapeutilta. Eli Tamara-fyssarille mennään 23.9. Käpylään. Nita ei ookkaan ikinä ollu fyssarilla joten mielenkiinoista nähä mitä Tamara sanoo. Nita ei oo oireillu mitenkään mutta haluun mennä iahn vaan rutiinitarkastukseen. Ja jatkossa olis tarkotus mennä säännöllisesti.