Mulla alko kesäloma ja nyt ollaanki nautittu vaan helteistä ja lenkitetty iltasin kun päivällä ei oikeen oo jaksanu mitään tehä. Treenit on jääny nyt kokonaan väliin ton helteen takia... Lauantai-iltana otin kameran mukaan iltalenkille ja muutama kuva tuli otettua meidän "maalaismasemista". Nää kuvat on otettu kymmenen aikaan illalla. Voi vaan todeta että vitsi kesäillat on ihanan valoisia

Sunnuntaina lähin turistiks Karjaan näyttelyyn. Siskoni koira Ruuti oli ilmotettu näyttelyyn ja osallistu ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan. Ranskanbulldogeilla oli tuomarina Leni Finne, joka oli aika tiukka. Anto suurimmaks osaks H:ta, ja muutaman EH:n ja ERI:n. Ruuti eli virallisemmin Bullrunners Tirlittan voitti luokkansa saaden ERI:n ja oli PN 2, saaden myös ensimmäisen SERT:n . Aivan huippu päivä Ruutilla, onneks olkoon vielä tätäkin kautta! Karjaalla oli todella kuuma ja Ruutia viillennettiin vedellä useampaan kertaa ja ostettiin myös joku tän kesän uuttuus tuote, eli joku viilentävä loimi. Loimen kun kasteli niin koira pysy viileenä useamman tunnin, helteestä huolimatta.

Illalla tai siis yöllä, 12 aikaan lähettiin Bodominjärvelle uimaan koirien kanssa. Löydettiin sellanen pieni ranta jossa oli alunperin koirien tarkotus uida, mutta olin ite ottanu myös uikkarit mukaan ja päätinkin sitten heittää talviturkin, koska vesi oli todella lämmintä. Kaikki muut on varmaan jo uinu tänä kesänä, mut mulle tää oli nyt vasta eka kerta. Ronja kahlas innoissaan rantavedessä, mut Ruuti ja Nita vaan veti rallia rannalla. Menin sit yksinäni uimaan ja jossain vaiheessa päätin suostutella Nitan mukaan. Otin kevyesti kaulapannasta kiinni ja kehuin hirmusesti kun tuli veteen, mentiin jonkun matkaa ja Nita jopa ui . Käännyttiin takasin päin ja Nita ui tosi rauhallisesti rantaan. Jäin ite veteen ja hetken päästä kutsuin Nitan mun luokse ja neiti tuli ihan ilosesti mun luokse veteen ja taas uitiin hetki. Nita oli ihan huippu, ui kolme kertaa eikä mitään vastaan hangottelua . Harmi vaan ettei ollu kameraa mukana.