Tänään aamulla ajeltiin Juvanmalmille agitreeneihin, tiet oli kohtuu huonossa kunnossa joten ei ollut mikään nautinto ajaa autoa. Tulin Nitan kanssa vähän myöhässä paikalle kun auton putsaamiseen meni hetki. Monica, Kati ja Emma oli siis ehtinyt jo rakentaa radan, eli päästiin sitten suoraa treenaamaan. Otin yksittäisenä esteenä rengasta, Nita alkaa jo hakea oikeaa kohtaa, eli hyppää renkaan läpi jopa maxi korkeudessa, jess. Päästiin Monican ja Bonnien jälkeen radalle, olin huonosti valmistautunut ja se näkyi. Tuli huomattua että radan sisäistää paljon paremmin kun on itse ollut mukana rakentamassa sitä ja kun on siihen tutustunut, nyt tutustuin hätäsesti ja se todellakin näkyi. En ollut miettinyt ohjauksia kunnolla mikä johti siihen että Nita meni useaan otteeseen ohi ja alkoi haukkumaan ja komentamaan ihan toden teolla kun halusi parempaa ohjausta jotta tietää minne mennä. Takaakierrot on tainnut jäädä vähälle treenille koska ei menneet hyvin. Tuli myös huomattua ettei Nita hae putkelle  jos putken suu on ns. poispäin, näitä siis pitää harjoitella. Niin ja kepit toimii vaan kun ohjaan oikealta puolelta, kun itse olen vasemmalla puolella tarvitsee huomattavasti paljon enemmän apuja, eli käsiohjausta. Jos nyt päivän positiivisia asioita etsii niin A:n ja keinun kontaktit oli hyviä.

Otin myös loppuun seuraamisia sekä jääviä, liikkeestä seis ihan hyvä, mutta liikkeestä maahan oli todella hidas. Lisää treeniä. Sitten vielä pari luoksetuloa, suoraan sivulle. Nita oli epävarma minne mennä, sen huomasi siitä ettei tullut sillä innolla ja vauhdilla niin kuin normaalisti, nyt siis ravasi ja katsoi minuun ja hidasti vielä loppuun entisestään. Palkkasin ja otin uudestaan jolloin vauhtia oli jo hieman enemmän. Tätä täytyy nyt alkaa vahvistaa. Loppuun vielä 2 min paikallamakuu Bonnien ja Kiivin välissä. Menin itse muutaman metrin päähän, sujui ihan hyvin, oli hieman levoton ja läähätti ja loppuun vielä piipitti hiljaa, pääsin onneksi kumminkin palkkaamaan kun oli hiljaa. Täytyy nyt oikeasti alkaa taas tokoilla tai muuten  voi unohtaa alokasluokan. Tuntuu että itselleni tuo paikallamakuu on aiheuttanut sen ettei huvita treenata ja into on laantunut aika lailla ja sen takia varmaankin nuo muutkin liikkeet vähän huononneet.

Hallilta lähtö oli taas aika laista taistelua, nyt ollaan viime aikoina päästy autoon ihan kivasti, mutta tänään siis ei. Jäätiin Nitan kanssa parkkipaikalle kun muut lähti kotiin, Nita ei ollut moksiskaan kun vaan jumitti eikä suostunut hyppäämään autoon. Minä sitten päätin istua takaluukussa ja yritin sitä kautta saadaa Nitaa tulemaan autoon, mutta turha toivo. Nita vaan istui eikä tehnyt elettäkään että olisi ainakaan autoon tullut. Hetken (n. 5min) istuttuani autossa päätin kokeilla taas että josko neiti autoon tulisi, alkuun taas jarrut päälle, mutta kun toisen kerran vähän otin vauhtia niin sitten neiti hyppäsikin itse autoon. Yritin autossa taas palkata namilla, mutta ei tuo meidän itsepäinen neiti nameja ota, vihaa autoa taas niin paljon ettei palkkaa ota kun on autoon joutunut. Täytyy nyt sitten ottaa DAP-suihke käyttöön jospa automatkailu sujuisi sitten mutkattomammin.