Maanantaina tokotreenit Malminkartanossa. En enää muista missä järjestyksessä asioita tehtiin, mutta yritän nyt jotain muistella. Otettiin ainakin noutoja, jossa oli trakotus koota palaset kasaan ja tehä koko liike. Koko liikkeen testi sen takia että olin myös kotona treenannu noutoa viime treenien jälkeen. Eli Nita perusasentoon, kapulan heitto, Nitalle "nouto" käsky ja siitä sit nouto ja palautus eteeni. Noh, olishan sen pitäny toimia, mutta meikäläinen oli taas jotenki hukassa. Kun oli luovutuksen aika niin kohellan, taisin taas nostaa kädet liian aiaksessa vaiheessa jolloin tiputti kapulan ennen kuin istu mun eteen... noh uutta yritystä kehiin, mutta muutettiin tehtävää sen verran että laitoin kapulan metrin päähän Nitasta ja ite menin vajaan 2 m päähän kapulasta, eli perjaatteessa pelkkää palautusta. Ehti taas tiputtaa kapulan kun en taaskaan tehnyt oikeeseen aikaan asioita, uus yritys ja nyt meni nappiin, tuli siis eteen, istu ja vasta käskystä luovutti kapulan, jess. Otettiin myös kontaktin vahvistamista Kirsin häiriköidessä, jos/kun kontakti katos niin kehut loppuu ja kun kontakti palaa kehut ja namipalkka. Nita kadotti kontaktin vähän väliä, oli aika surkee suoritus, voi blaah... no eipä me siitä lannistuttu vaan samaa juttua seuraamisen yhteydessä. Seurautin Kirsin ohi jolloi Kirsi heilutteli ja rapisteli jotain pussia ihan lähellä, kerran katos kontakti, mutta muilla kerroilla tuijotti niin tiiviisti, hyvä . Taidettiin otta myös liikkeestä maahan avo tyyliin Kirsin käskyttäessä, hyvin meni mutta seuraaminen vähän kökköä. Oon antanu varmuuden vuoks uuden maahan käskyn ku meen Nitan ohi, mutta Kirsi oli sitä mieltä ettei tarvii enää, joten otettiin uusiks enkä antanu uutta käskyä ja hyvinhän se neiti pysy. Treenattiin myös luoksetulon perusasentoa, eli ihan vaan metrin kahen päästä kutsuttiin luokse ja seuoraa perusasentoa tavoiteltiin, hyvin meni. Nita tuli jopa muutaman kerran 1,5 m päästä laukalla ja hienosti perusasentoon, hassu koira kun laukankin nosti noin lyhkäseltä etäisyydeltä . Loppuun paikallamakuuta. Reeta oli varmaan 2m päässä Nitasta, meni hyvin maahan ja pysy hiljaa lonkka-asennossa koko paikallamakuuajan. Menin Annen kans n. 20 m päähän, eikä siis toi etäisyys vaikuttanu mitenkään, ei myöskään se että Kirsi hyppi ja heilutteli käsiä koirien lähellä jo potki jotain roskia sivuun, nätisti siis pysy, hyvä tytöt .

 

Tiistaina Hyvinkäällä agi treenit. 21 esteen rata, ihan mukava, muutamaan kohtaan vaihdoin ohajuksen kun eka ei toiminu, mutta tuntu ihan hyvälle. Nita oli kyllä vähän väsyny, oli niin lämmin että näky kyllä vauhdissa, oli siis normaalia hitaampi. Tässä rata:

Alku oli helppo, ohjatessa pituudelle jäin ite aika taakse ja aloin kääntyä puomille päin, jolloin teki tosi hyvän, pienen kaarteen, kontaktit hyvin (puomin lopussa nami), takaakierrolla vitoselle. Jäin ite putken puolelle ja yritin ottaa Nitan haltuun ja ohjaat putkeen, tää ei toiminu kun karkas pussiin, koska vitoselta suora näköyhteus pussiin, otin uusiks tän kohan ja tein valssin vitosen jälkeen jolloin Nita tuli mun oikeelle puolelle. Sit vaan juoksua ja haltuun ennen kymppiä ja siitä putkelle heitto. 11, 12 ja 13, meni ihan ok, mut en ollu tyytyväinen joten otin putkesta uusiks ja ohjasin putkesta vastasella yhelletoista ja kun käänty vastasella hyvin niin vaihdoin kättä vielä vähän ennen 12 ja siitä pyöritys muurille ja siitä A:lle. Renkaaseen irtos hyvin, mutta käännös meni luvattoman pitkäks, kun ite jäin paikoilleni renkaan kohillle. Uus lähetys renkaalle ja nyt valssilla estelle 16. (piirrustuksessa väärä hyppysuunta tolle 16.), toimi hyvin, kepit meni ihan hyvin, aika hitaasti kyllä eikä siis irtoo kunnolla. hakeutuu kyllä oikeesta kohtaa sisälle kun ohjaan tarpeeks läheltä, mutta ei kyllä irtoo. Kepeiltä valssilla esteelle 18 ja siitä vaan heitto 19. ja putkeen ja heitto esteelle 21. Ihan kiva rata siis ja osasin ite korjailla niitä kohtia jotka ei tuntunu niin hyvälle.

Tänään otan iltalenkin yhteydessä yhen pitemmän paikallamakuun yksinään, jos Puolarmaarissa sattuis olemaan ihmisiä niin sais niistä kumminkin jonkilaista häiriötä, mutta muuten lepäillään tää päivä, huominen ja perjantai, koska viikonloppuna treenataan kumminkin sit normaalia enemmän, kun on se odotettu tokoleiri.